2777
2789
عنوان

اه يتيم ميگيره؟

208 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبيد بچه ها من نزديك به يك ماهه با اقا پسري بخاطر مشكلات روحي و فشار خانوادگي كه داشتم به طور موقت و با وضايت دو طرفين كات كردم البته كه پسر خيلي اذيت شد بعد از دو هفته يك لخته خوني در سر ايشون ميره و ايشون سكته مغزي ميكنه كه خداروشكر خطر رفع شده و يه سري عوارض براشون ب وجود اومده كه رو به بهبودين خداروشكر مشكل من دوستان ايشون هستن كه خيلي صميمين باهم و منو مقصر ميدونن و به طور افتضاحي به من بي احترامي ميكنن و قصد دارن اقا پسر رو دور كنن از من اقا پسر بهم گفت فعلا نميخواد با من صحبت كنه تا بعد از خوب شدنش من خيلي نگرانم اين دوستاش با تهديد منو ازش دور كردن كه پيامي ندم ولي من يواشكي دادم

من ٨ماهه پدرمو از دست دادم دلم از همه جهات خيلي شكسته

نفرينشون ميكنم كه توي اين شرايط به فكر انتقامن و بهم فوش مادر دادن 

ميخواستم ببينم آه يتيم واقعا گيراس؟ من قبول دارم اشتباه كردم جداشدم اما بخاطر شرايط بد روحيم بودباعث ايجاد لخته خوني هم قطعا ناراحتي و فشار عصبي نيست😔

ببخشيد طولاني شد به نظرتون من چيكار كنم و واقعا اينا جواب كارشونو ميگيرن؟ اينم بگم قبلا خيلي صميمي بوديم باهم و ميدونم اقا پسر بسيار باشخصيت هستن ميترسم دوستاش مغزشو شستشو بدن

یتیم تا ی سنی حسابی بزرگ ک شدی دیگه خودت مستقلی

تا چ سنی ؟ به نظرم دخترا تا آخر عمرشون یتیم حساب میشن مخصوصا مجردا 😔😔😔

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمت کنه پدرتون روچرا فوت شدن ؟

بخاطر كرونا متاسفانه البته ماسك اكسيژن بيمارستان خراب بود و خبر نداشتن و احتمالا منحر به سكته شد

😞من توي اين مسائل به شدت درونگرام انقد روم تاثير داشت اين اتفاق كه من از يه دختر شر و شور تبديل شدم به يكي كه هيچ دوستي نداره حتي و همش تو خودشه 

خيلي نگران اون اتفاقم من فقط ميخوام اقا پسر حقيقت رو بدونه 

تا چ سنی ؟ به نظرم دخترا تا آخر عمرشون یتیم حساب میشن مخصوصا مجردا 😔😔😔

دقیق نمیدونم ولی شاید بعد هیجده .دخترا همیشه ب محبت نیاز دارن ولی خدا همیشه هست ب اون رجوع کن

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
یتیم به اونی میگن که بچه بوده مادر یا پدرشو از دست داده. اما تو مسئله ی شما کارما جوابشون رو میده عز ...

نميدونم والا من خيلي احساس تنهايي ميكنم و هيچكس توي اينجور مسائل حاميم نيست

بخاطر كرونا متاسفانه البته ماسك اكسيژن بيمارستان خراب بود و خبر نداشتن و احتمالا منحر به سكته شد 😞 ...

متاسفم واقعا پدر منم کرونا گرفت بمیییرم براش 

اون آقا هم باید شرایط شما رو درک کنه غم بزرگیه واقعا 😔😔

نميدونم والا من خيلي احساس تنهايي ميكنم و هيچكس توي اينجور مسائل حاميم نيست

میدونم عزیزم حق داری اما دیگه الان 21. سالته و باید روی پای خودت وایستی اونقدر روی اعتماد به نفست کار کنی که هیچوقت احساس نکنی حامی نداری 

متاسفم واقعا پدر منم کرونا گرفت بمیییرم براش  اون آقا هم باید شرایط شما رو درک کنه غم بزرگیه و ...

تنتون سلامت

اقا خودش خيلي باشعوره و درك ميكنه البته خودشونم توي شرايط خوبي نيستن عوارض سكته رو دارن ولي رو به بهبودي هستن من نگران اينم رو مخش نرن چون سفت و سخت تلاش ميكنن منو دور كنن من فقط امروز با اقا صحبت كردم كه گفتن نميخوان صحبتي باشه تا بعد از خوب شدنشون

نگرانم اين دوستاي لعنتيش كاش نابود شن

تنتون سلامت اقا خودش خيلي باشعوره و درك ميكنه البته خودشونم توي شرايط خوبي نيستن عوارض سكته رو دارن ...

آره قبول دارم 

ی حرف دل میاره ی حرف دل میبره ولی ی چیز بهت بگم بسپار به خدا اگه برات خوبه درست شه کارت اگرهم نیست نشه میگن گر خدا خواهد عدو شود سبب خیر تجربه شو دارم که میگم

آره قبول دارم  ی حرف دل میاره ی حرف دل میبره ولی ی چیز بهت بگم بسپار به خدا اگه برات خوبه درست ...

خدا بزرگه

هدف من فقط اينه حقيقتو بفهمه من كلي مدرك و اسكرين شات و ويس دارم همشون حمله كردن بهم

خداكنه زودتر تايم بگذره و خوب بشه