2777
2789
عنوان

مهدکودک خوبه یا نه

525 بازدید | 17 پست

سلام پسرم 20 روز دیگه وارد 3 سال میشه، نمیدونم بذارم مهد یا نه 

خودم همه چی باهاش کار میکنم، نقاشی، شعر، زبان، رنگ ها، حیوانات و صدا هاشون و خیلی چیزای دیگه بلده.... الان نمیدونم بذارم مهد یا نه؟؟؟؟گفتم تو جمعم باشه ببینم چجوریه و اینا.... ولی همسرم میگه وقتی خودت بلدی و داری یاد میدی چرا میخوای بفرستی بچه رو 4_5 ساعت یه جا بمونه و اینا.... پولتو هدر بدی 😩😩😩 موندم دو راهی 

فعلا صبر کنید ببینیم با این آبله میمون باز قرنطینه میشیم یا نه

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم الان زوده... ۵سالگی میره دیگه

نه زود که نیست، فقط دو دلم نمبدونم چیکار کنم، همسرم میگه باشگاه اینا ببر یا خانه بازی و یه ساعت بازی کنه و بیاد ولی 4_5 ساعت بچه رو نذار یه جا، بعدشم خودت بهش یاد بده و داری یاد میدی 

نفرست

من فرستادم پشیمون شدم انشالله مهرپسرم میره پیش دبستانی

خوب بودهاااولی بچه مریض میشه رعایت نمیکنه دست کثیف تودهن میکنه آب میخوره یاهرچی

بزاربزرگ تربشه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
نه زود که نیست، فقط دو دلم نمبدونم چیکار کنم، همسرم میگه باشگاه اینا ببر یا خانه بازی و یه ساعت بازی ...

راست میگه 

اگه هم میزاری ، ساعتش رو کمتر کن. مثلا یکی دو ساعت ، تعداد روز هم همینطور. کمتر کن. 

فقط در حد تنوع. بچه از شش هفت سالگی وارد مدرسه میشه و درگیر کتاب و دفتر میشه.  تا قبل از اون بزار بچگی کنه

من از سه سالگی گذاشتم دخترامو راضیم خیلی دوس دارن منم به کارام میرسم 

نمیدونم چیکار کنم و موندم سر دوراهی 

شما نیمه وقت میذاری یا تمام وقت؟ 

شهریه شون چقد میشه ماهانه و وسیله هایی که میگن بگیرید تقریبا چقده هزینه ش؟ 

۲ساعت بذارش.میره با بچه ها بازی می‌کنه روابط اجتماعی یاد می‌گیره.دوست پیدا می‌کنه.و خیلی چیزای دیگه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

به نظرم بذاریدش.(مخصوصا اگه تک فرزنده.)مهارت زندگی جمعی یاد میگیره.میتونه تنهایی با دیگران ارتباط برقرار کنه.فضای جدید رو میبینه که همه ی اینا براش تاثیر میذاره.

تو این مدت هم بخاطر کرونا رفت و آمد کم یا صفر شده،نمیتونه با بچه های دیگه ای که تو فامیل هستن بازی کنه و... برای همین مهد و پیش دبستان براش خوبه.برای مدرسه هم آماده میشه که چجوری تو مدرسه رفتار کنه و چیزایی که یکی دیگه بهش یاد میده رو بفهمه.