دوستان شبتون به خیر باشه ..من حساب کاربریم رو برگردوندم و یه مسئله دارم میخوام با شما درمیون بذارم ..هرکی نظر داره و تجربشو رو داشته بگه لطفا و بهم کمک کنید.وقعا ممنون میشم میتونم موضوع طولانیه ..ولی لطفا مسخره نکنید و اینهمه زحمات نوشتنم هدر بره 🌹
میدونید که خیلی از دخترا احساساتی هستن و تا یه پسر رو ببین زود یا دیر بهش علاقه مند میشن البته پسرا از این قاعده استثنا نیستن...من هم جز این دخترا هستم ..من دوران نوجوانی اینا خیلی رو خواننده بازیگرها و هرکسیو حتی پسر فامیلامون کراش میزدم و لی بعدش فراموش میکردم...
وقتی که ۱۷ ساله بودم از یکی پسرای فامیلمون خوشم اومده بود و میخواستم بهش نزدیک شم و امکانش نبود و به مدت یه سال الکی توهم میزدم اخرش فهمیدم که اصلا با دخترای فامیل ازدواج نمیکنه و بعد ناراحت شدم ولی خیلی شکست بدی نبود..
۱۹ سالگی از یکی خوشم اومده بود تو اینستا و ادم غریبهای و بهش دسترسی ندارم و به مدت تقریبا ۶ ماه من بهش علاقه مند بودم و تو این مدت من پشت کنکور بودم و از افتضاح ترین سال های زندگیم بود و تو این مدت تو نمازم دعا میکردم که انشاالله برسیم و از این حرفا ولی بعد اونم خیلی صادقانه ولی اخرش که فهمیدم تو رابطهاس حالم خییییییییییلی بد شد...
خدا اون شبو برا هر دختری اتفاق نیفته..خیلی شب بدی بود تا الانپ میتونم حس کنم چی شد ...از استوریش فهمیدم و یهو شوکه شدم ...شکمم درد گرف..یهو بدنم شل شد ..بعدش زدم زیر گریه ... ولی بعد دو سه روز برگشتم بالاخره درس داشتم ولی هر وقت یادش میفتم گریه میکردم ولی خداروشکر و به کمک خدا برگشتم و الان اگه ببینمش اصلا برام مهم نیس...من از این تجربه ۱۹ سالگی یه چیز به دست اوردم اونم ایمان به خدام نسبت به قبل بهتر شد... الان بازم از یکی خوشم اومد اونم تو اینستا ...اینم بگم موقعیت اجتماعی بالا و پولدارو خوشگل و معروف البته معروف بازیگر یا بلاگر یا خوانتده نیس و نمیخوام اسمشو بیارم ...الان چن وقته بهش زیاد فکر میکنم قبلا اینشکلی نبودم ولی الان زیاد بهش فکر میکنم و میترسم بفهمم تو رابطس و دوباره له بشم و... نمیدونم چرا یه سرنخ هاو حس هایی هس که میگه تو رابطهاس و من الان حالللم به شدت بده نمیتونم تمرکز کنم درسمو بخونم ..دارم برا کنکور میخونم و فقط تعداد کمی فرصت مونده و ذهنم به شدددت مشوش ...اینم بگم ۲۰ سالم و دیگه دختر نوجوان نیستم که الکی توهم بزنم ..
شما اگه همچین تجربه داشتهاید ..چکار کردید ؟..مهم نیس طرف معروف یا فامیلتونه با غریبه تو رابطه بودین یا نه (شیفتگی من از یه طرفه) عشق دوطرفه یا یخ طرفه...فقط بگید چکار کردید که فراموشش کردین و اینکه ایا بعدا بهش رسیدین یا نه ..مهم نیس تجربتون خوب بوده یا نه...موفق شدین یا نه فقط بگید..ممنون که خوندین🌹ممنون🌹