2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه خودکشیا دردناک هستن هیچ مرگ غیر دردناکی نداریم 

و اکثرا حین خودکشی پشیمون میشن بیخیال ب اندازه کافی نامه عملمون مورد داره بزار خودکشی توش نباشه :)))

تا شقایق هست زندگی باید کرد...

دل آرام میگیرد با یادِ خدا.پس هر کس که به خداوند توکل کند برایش کافی خواهد بود 💚🤲🏻

😐😐😐😐😐اره برقی

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
نه اصلا اینکارو نکن..من تا صبح باهات حرف میزنم که منصرف بشی!

میشه به من بگی 🙂

همین الان دارم میمیرم 

دق میکنم زجه میزنم 

عشقم کسی که ۵ ساله عاشقش بودم و خودش منو عاشق کرد 

کسی که فک میکردم دوسم داره...گفت متفاوت ترین آدم زندگیش عشق اولشه و بهش حس داره 

می‌دونی چقد دوسش داشتم من؟ اینقد که حاضر بودم تکه تکه بشم ولی ی خوار تو پاش نره حالا با این حرفا چجوری به زندگی عادی برگردم؟

ما اگه بلد بودیم اینجا نبودیم اونور بودیم

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
میشه به من بگی 🙂 همین الان دارم میمیرم  دق میکنم زجه میزنم  عشقم کسی که ۵ ساله عاشقش ب ...

عشقم درسته من مشکل دارم اما خب پسر ارزش اینکه خودتو ناراحت کنی نداره من مشکلم خیلییی زیاده، کسی بخاد بمونه میمونه نخاد هم بمونه بدون لیاقتت رو نداشته🤍