2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

215 بازدید | 31 پست

سلام خانما من ۳تادوست دارم دوتاش توآپارتمانمونه یکیش اپارتمان روبرو بخاطر دخترم ک تنهاس بیشتر دوس شدم ک گاهی بابچه هاشون بازی کنن بعد تاپیکم زدم قبلا ک یکیش دخترمو دعوا کرد منم باهاش سرسنگین شدم وفهمید چراناراحتم و اومد معذرت خواهی پریروزم رفتن پارک من گفتم حسش نی سرماخوردم نرفتم حس میکنم سرسنگین شدن باهام منم کلا ازرفت وامد هرروزه خوشم نمیاد از ی طرفم دوس دارم رفت وامدم کمتر کنم ولی نمیخام قهرباشم کاردرست چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌من اینارو ب خواهر نوجونم میگم،تهش چیزی که‌هست و‌کنارته فقط‌خونوادتن انقدر ب بقیه اهمیت نده،خب سرسنگین باشن ولی فکر میکنم اگه میخواین دوباره رفت و آمد داشته باشین دو سری شما قرار بذارین و یا مهمونشون کنین 

عزیزم‌من اینارو ب خواهر نوجونم میگم،تهش چیزی که‌هست و‌کنارته فقط‌خونوادتن انقدر ب بقیه اهمیت نده،خب ...

اره عزیزم شوهرمم میگه زیاد صمیمی نشو همیشه حرف اخر این چیزا پیش میاد وناراحتی خودمم دیدم