2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم 😒

932 بازدید | 30 پست

دختر خیلی خوب و خوش اخلاقیه ولی هر وقت میبینمش اعتماد بتفسم خیلی میاد پایین همش احساس زشت بودن میکنم میگم این 1 سال از من کوچیکتره اما اینو ببین منو ببین حس بدی دارم

رو اعتماد ب نفست کار کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نبینش🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
سعی میکنم ها اما زرتی میخوره تو ذوقم همش خودم مقایسه میکنم

اگه اینجوری باشه ک خیلیا افسردگی میگیرن چون خوشگلترینم باشی بازم یکی هس از تو خوشگلتر باشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اگه اینجوری باشه ک خیلیا افسردگی میگیرن چون خوشگلترینم باشی بازم یکی هس از تو خوشگلتر باشه

درسته ها ولی من قبل بارداری خیلی روفرم بود اندامم الان حس میکنم در زشت ترین حالت خودمم هر کاری هم میکنم لاغر نمیشم 

درسته ها ولی من قبل بارداری خیلی روفرم بود اندامم الان حس میکنم در زشت ترین حالت خودمم هر کاری هم می ...

چون خیلی درگیرشی ی مدت بهش فک نکن ورزش کن خیلی زود لاغر میشی

چندکیلویی

چون خیلی درگیرشی ی مدت بهش فک نکن ورزش کن خیلی زود لاغر میشی چندکیلویی

70 تا شدم چند ماه قبل اینکه باردار بشم 60 بودم ولی کلا ریخته بهم کلا پهن شدم دیگه هیچکدوم از مانتو هام اندازه ام نیست هی نگاشون میکنم غصه میخورم 😪

فعالیتت چقدره

در حد لالیگا همش درگیر بچه و خونه جمع کردن و غذا پختن و... ام روزی حداقل 2 ساعتم پیاده روی میکنم آزمایش کامل هم دادم مشکلی که باعث چاقی بشه ندارم 

همش میگم دوران اوجم تموم شد🤦‍♀️