2821
2789
عنوان

دلم خیلی شکست💔💔💔

119 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها امروز دلم می خواست شوهرم شاد کنم برای همین موقع که رفت بیرون منم رفتم بیرون گل بخرم براش محله دور اطراف گشتم ولی پیدا نکردم داشتم برمی گشتم خونه که سر کوچه با شوهرم رو به رو شدم نشستم تو ماشین یهو تصمیم گرفتم بریم خونه مامان بابام بهش گفتم اونم گفت باشه گفتم یکم دور بزنیم با ماشین بعد بریم همین جوری که دور می‌زدیم یه گل فروشی دیدم بهش گفتم نگه دار اونم نگه داشت منم رفتم تو گل فروشی گل خریدم داشتم می خریدم دیدم شوهرم زنگ زد جواب ندادم یا گل اومدم بیرون انتظار داشتم شوهرم خوشحال بشه اما شروع کرده به دعوا کردن که ای پول نداریم شلوار نداریم اینجور حرفا منم گفتم این که چیزی نیست دیدم تو سرش نمیره گل بردم پس دادم اما دلم خیلی شکست گریه کردم الآنم خونه مامان بابام ولی حوصله ندارم😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش عزیزم اوضاع مالی همه داغون شده،سعی کن چیزای ضروری بخری فعلا،کم کم جمع کن براش شلوار بگیر آقایون مثل خانما نیستن که با گل خوشحال بشن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ناراحت نباش عزیزم اوضاع مالی همه داغون شده،سعی کن چیزای ضروری بخری فعلا،کم کم جمع کن براش شلوار بگیر ...

عزیزم همون لحظه پشت دستمو داغ گذاشتم که چه الان چه در آینده دیگه از این کارا نکنم😊

عزیزم همون لحظه پشت دستمو داغ گذاشتم که چه الان چه در آینده دیگه از این کارا نکنم😊

دلگیر نباش مثلا با پختن کیک،پیراشکی یا غذای خوشمزه خوشحالش کن،من خودم مثلا گاهی کتونی شوهرمو میشورم،وقتی میخواد بپوشه میبینه تمیز شده کلی ذوق میکنه وتشکر میکنه،یا کیک که میپزم مثل بچه ها ذوق میکنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز