2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بادوم درختی میخوردم روزی ۱۰ تا یکم لپ دراوردم

ولی بعد که نخوردم آب شد تقریبا

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
واقعا؟؟ بعد چه مدتی جواب میده؟ 

ارع عزیزم من خودم بارها اینکارو کردم، اما باید مرتب بخوری ترجیحا شیر غیر صنعتی باشع و تووش عسل بریزین و بخورین هم خیلی خوشمزع و پر انرژیع هم مقویع و صورتتونو گوگولی میکنع😍😋😋😋

فکر کنم بعد از ۲ هفتع کم کم حس میکنین تغییرات صورتتونو ک باز شدع

🙂

ارع عزیزم من خودم بارها اینکارو کردم، اما باید مرتب بخوری ترجیحا شیر غیر صنعتی باشع و تووش عسل بریزی ...

مرسی عزیزم که جواب دادی😘

امتحان میکنم، امیدوارم جواب بده

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
واقعا؟ خودتون امتحان کردین؟؟؟ بعد چند وقت پر میشه؟؟؟  من قبلا صورتم خیلی پر بود بعد چون یهو لا ...

ارع عزیزم واقعا.. حتی کسایی بودن ک کلا لاغر بودن خییییلییی بهشون گفتم اینکارو کنین صورتشون قشنگ ب حال و جون اومدع، فقط شیر اگع غیر صنعتی باشع خیلی بهترع. من خودم بارها امتحان کردم و راضی بودم😍

🙂