2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من ۸عه تالاسمی مینورم ولی تو دیگه خیلی پایینی عزیزم حتما برو پیش یه متخصص خوب

عزیزم بابام هست یک سال دکتر هستیم هر روز هفته ای چند بار دو لیتر خون میزنن ۲ بوده الان شده ۶ مشکوک به بیماریmdsوpcn هست خیلی ناراحتم و استرس آزمایش  رفته آلمان و شیراز مغز استخوان آلمان یک ماه دیگه جواب میاد من تا اون وقت مردم😔😔 

عزیزم بابام هست یک سال دکتر هستیم هر روز هفته ای چند بار دو لیتر خون میزنن ۲ بوده الان شده ۶ مشکوک ب ...

خیلی ناراحت شدم انشاالله که خدا شفاشون بده عزیزم خودتو ناراحت نکن میدونم که این حرفا آرومت نمیکنه ولی اینجوری پدرت خودشو میبازه وهرچقدرم ضعیف بشه برای بیماریش خطرناکه امیدت به خدا باشه نذر امام رضا کن برای بابات ایت الکرسی میخونم♡انشاالله ک خدا قبول کنه

خیلی ناراحت شدم انشاالله که خدا شفاشون بده عزیزم خودتو ناراحت نکن میدونم که این حرفا آرومت نمیکنه ول ...

ممنون جلو اون خودمو ناراحت سعی میکنم نشون ندم ولی از تو داغونم 😔

ممنون جلو اون خودمو ناراحت سعی میکنم نشون ندم ولی از تو داغونم 😔

امیدتو از دست نده عزیزم میدونم توی شرایط خییییییلی سختی هستی ولی فقط توکل ب خودش کن ک مطمعن باش صلاح دست خودشه اصلا اگ امکانش هس یه سفر برین مشهد

ببزار پدرم دعا کنید

انءشالله که زودتر خوب بشن 

درمان کلی نداره ولی شبی یه دون فولیک اسید بخوره

جگر گوشت واین چیزها بخوره انءشالله که بهتر بشن

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن