2789
عنوان

کلاس اولی

122 بازدید | 17 پست

دبستان غیرانتفاعی توی مشهد کجا خوبه من خودم طبرسی شمالی میشینم ولی شوهرم میگه بالاشهر بنویسم این پسرمو؟؟؟

کلاس ژیمناستیک و کاراته هم بم بگین مممنون

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

امام حسین 

هزینه ی سرویس بیشتر باید بدین اینطوری 

کلاس ژیمناستیک هم نزدیک خودتون بنویسین

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلاس اول ارزششو داره ک غیرانتفاعی بنویسیش؟

من امروز رفتم برای پیش ۲ 

میگه شش تومن. تازه بدون احتساب فرم و لوازم 🙄

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

من امروز رفتم برای پیش ۲  میگه شش تومن. تازه بدون احتساب فرم و لوازم 🙄

خب ارزش نداره واقعا ! 

همین پولارو براش بزارید تو بانک برا کنکور و آیندش پسنداز کنید هرچند ما ک همچین پدر و مادرای نداشتیم ب فکرمون باشن حتی غیرانتفاعیم نرفتم بهتون میگم ک به فکر آینده بچتون باشید 

پیش از هرچیزی به نام انسانیت❤🌿
دولتی بنویس  بچه بی نهایت لوووس میشه وعاصی ت میکنه

دولتی جای خونه ما اصلا خوب نیس غیرانتفاعی دیدم جای خونمون ولی شوهرم میگه این منطقه ننویس

من امروز رفتم برای پیش ۲  میگه شش تومن. تازه بدون احتساب فرم و لوازم 🙄

من غیرانتفاعی کلاس اول جای خونمون۵۵۰۰ مگیره

خب ارزش نداره واقعا !  همین پولارو براش بزارید تو بانک برا کنکور و آیندش پسنداز کنید هرچند ما ...

برای آینده ش من بیمه اش کردم ک‌پس انداز داشته باشه

من غیرانتفاعی کلاس اول جای خونمون۵۵۰۰ مگیره

خوب میگیره 

سال پیش بچه ی خواهر شوهرم شش تومن داد. امسال نمیدونم چقدر شده

امام حسین  هزینه ی سرویس بیشتر باید بدین اینطوری  کلاس ژیمناستیک هم نزدیک خودتون بنویسین

میشه اسم دبستان و کلاس شو بگین 

میشه اسم دبستان و کلاس شو بگین 

یکی می‌ره امام حسین 

اون یکی فکر کنم سما   نزدیکای میدون مادر