2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد خونه رو ازم بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش وزیره ما خبر نداریم؟ 😂دوستش دست به ثابت نامش انقدر خوبه خب دستکاری کنه که سندم به نام تو نیست ...

گلم اگه خونه به نام باشه تعلق نمیگیره انگار من که میزنم میزنه شما جزو دهک ده هستید و تعلق نمیگیره من فکر میکنم نقشه خودشه اصلا 

دقیقا خودمم همین حس و میکنم مخصوصا که اصلا ۵۰،۶۰ تومن پول و مسخره میکنه که باهاش پفک هم نمیدن یوهو ا ...

اگر راست میگه خودش همین کار رو کنه چرا فکری که مثلا به ذهنش رسیده رو میخواد رو شما عملی کنه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
بانک که میزاره .اما شما نکن .بگو تو بیا بزن اسم من برا یارانه.بعدم الان حداقل ۶ ۷تومن سند مگه یارانه ...

بخدا که بهونشه الانم دعوا کردم میگه چرا داری اون روی خودتو سر خونه نشون میدی من شدم مقصر

گلم اگه خونه به نام باشه تعلق نمیگیره انگار من که میزنم میزنه شما جزو دهک ده هستید و تعلق نمیگیره من ...

نه عزیزم ماهم خونه به نام پدرمه . اما اعتراض زدیم گردش شیش ماه اخیر حسابمون دراوردن و تعلق گرفت 

گلم اگه خونه به نام باشه تعلق نمیگیره انگار من که میزنم میزنه شما جزو دهک ده هستید و تعلق نمیگیره من ...

البته تو خبرا گفتن ملاکشون املاکی که به اسم فرد هست نیست

ملاکشون گردش مالی و مقدار پولیه که تو بانک داره و میزان درآمد طرف از شغلش

بخدا که بهونشه الانم دعوا کردم میگه چرا داری اون روی خودتو سر خونه نشون میدی من شدم مقصر

اشکال نداره بگو وکالت خیار یا هر مدل وکالت دیگه میگیرم .یه مدل وکالت بگیر که حق فروش نداشته باشه مثل خیار .با دعوا نگو عادی بگو

البته تو خبرا گفتن ملاکشون املاکی که به اسم فرد هست نیست ملاکشون گردش مالی و مقدار پولیه که تو بانک ...

همینو گفتم که به نام من کن گفت من گردش حسابم بالاست هزارتا بهونه میاره 

اشکال نداره بگو وکالت خیار یا هر مدل وکالت دیگه میگیرم .یه مدل وکالت بگیر که حق فروش نداشته با ...

اخه الان دوستان میگن اصلا خونه ربطی نداره گردش حساب مهمه پس این نقشش خونست کلا 

عزیزم الان هم به اسم من یه خونه هست هم به اسم شوهرم دوتا خونه هست

یارانمونم سرماه میاد تو حساب

ربطی نداره که

شما باید برید اعتراض بزنید تا یارانتونو دوباره وصل کنن خونه مهم نیس به نام کی باشه

همینو گفتم که به نام من کن گفت من گردش حسابم بالاست هزارتا بهونه میاره 

خب کسی که گردش حسابش بالاست چه احتیاجی داره ب پونصد ی تومن یارانه آخه؟بهونشونه

خب کسی که گردش حسابش بالاست چه احتیاجی داره ب پونصد ی تومن یارانه آخه؟بهونشونه

دقیقا حالا هم به من میگه متاسفم فهمیدم واسه خونه خودتو داری به اب و اتیش میزنی