elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19741 عنوان طلا بخرم؟؟؟ 163 بازدید | 10 پست گرمی ۱۳۸۰ هست فک کنمارزش داره ۳ ماه سخت قناعت کنم دو تا النگو بخرم تا ۳۰ تومن؟؟ زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟ 1401/03/02 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هندوانه_قرمز عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 2150 بخر فعال سایتم هرجا برید هستم 😁صدام نزنید هندونه اسمم "شادی" هست
mehrsad عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 3444 بخر کم اجرت حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.
از_اقوام_شوهر_هستم عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 114 اره طلا تو هر موقعیتی ارزششو داره چون نوعی پشتوانه به حساب میاد میشه برام دعا کنین🙏به دعاهای قشنگتون نیاز دارم😔❤
از_اقوام_شوهر_هستم عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 114 ولی سعی کن نگینی عیار 21 برنداری چون موقع فروش ضرر میکنی عیار 18 بردار به صرفه تره میشه برام دعا کنین🙏به دعاهای قشنگتون نیاز دارم😔❤
setarekoocholo عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 8326 بنظرم خیلی خوب مدیریت میکنید گفته بودید همسرتون خرجی نمیده با یارانه ۲۰۰ تومنی میگذرونید النگو در حد سی میلیون چطوری خرید میکنید؟؟(((اگه میخواستید بخرید))
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19741 بنظرم خیلی خوب مدیریت میکنید گفته بودید همسرتون خرجی نمیده با یارانه ۲۰۰ تومنی میگذرونید ... طلا دست منه اما اختیارش مگه با منه؟نخریدم هر چتد زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
setarekoocholo عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 8326 طلا دست منه اما اختیارش مگه با منه؟ نخریدم هر چتد ببخشید متوجه جوابتون نشدم من منظورم این بود مثلا اگه سی میلیون طلا رو میخواستید بخرید از همون ۲۰۰ تومن بود یا شوهرتون پول میداد؟؟؟
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19741 ببخشید متوجه جوابتون نشدم من منظورم این بود مثلا اگه سی میلیون طلا رو میخواستید بخرید از ه ... نمیدونم داری مسخرم میکنی یا نهنه شوهرم میخاست چکی بخره اخه من که با ماهی ۲۰۰ تومن قسط نميتونم ۳۰ ملیون طلا یکجا بخرمنهایتش بتونم تا ۳ ملیون طلا بگیرم زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
setarekoocholo عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 8326 نمیدونم داری مسخرم میکنی یا نه نه شوهرم میخاست چکی بخره اخه من که با ماهی ۲۰۰ تومن قسط نميتو ... نه اصلا چرا مسخره عزیز؟ من اصلا اهلش نیستمبالاتر گفتم که دوست دارم بیشتر ازتون یاد بگیرمهمین برام سوال شده بود که با دویست امکانش نیست برای همین ازتون سوال کردم چه خوبه که شوهرتون خودش میخره چون فکر کردم پول که نمیده ولی خودش هم براتون نمیخره