2821
2789
عنوان

خواستگار

316 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز، چند ماهی بود که یکی از اقوام به من بهم توجه نشون میداد و مدام پستهای عاشقانه برام میفرستاد، یعنی جوری شده بود که من فکر کردم واقعا بهم علاقه داره. یه خواستگار دیگه اومد و من برای اینکه تکلیفم رو بدونم ( بدون اینکه از موضوع این خواستگار بهش بگم) گفتم که شما به من حسی دارید یا خیر؟ ایشون گفتن که فقط من رو به چشم یه دوست میبینن، به نظرتون نظر واقعیش رو گفته؟ پس معنی ابراز علاقه های قبلیشون چی بود؟ 

خیلی کلافه و بهم ریخته ام.  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب جوابتو داده دیگه😐 باز آدم خوبی بود راستشو گفت دمش گرم😐

پس اون همه ابراز توجه و علاقه چی بود؟ من اصلا مشکلی با جوابی که بهم داده ندارم، معنی رفتارای قبلشو نمیفهم

بعدشم این خیلی خوبه ک حقیقتو گفت و گولت نزد

میفهمم من اصلا مشکلی با جوابش ندارم، پرسیدم که تکلیفمو بدونم، ولی با توجه به رفتارای قبلش اصلا انتظار این جوابو نداشتم، راستش یخ کردم

توبهش حسی نداری؟ اگه نه بیخیال شایدروحیش اینجوریه متن های زیبا وعشقولانه بفرسه برای همه 

رفتاراش باعث شد که منم بهش کشش پیدا کنم. بعد ازم پرسید تو بهم حسی داری؟ چون اینطور گفت منم گفتم نه

رفتاراش باعث شد که منم بهش کشش پیدا کنم. بعد ازم پرسید تو بهم حسی داری؟ چون اینطور گفت منم گفتم نه

میدونی میتونه این باشه خجالت کشیده بگه اره اگ تومبگفتی اره اونم مبگفت اره منم و...

حالت دومش اینکه فکرکرده تودوسش داری ک پرسیدی واونم ازتوپرسیده 

مبخوای یباردیگه ازش بپرسی؟

میدونی میتونه این باشه خجالت کشیده بگه اره اگ تومبگفتی اره اونم مبگفت اره منم و... حالت دومش اینکه ...

نه، اصلا نمیتونم این کارو بکنم، اگه دفعه اولم پرسیدم فقط برای این بود که تکلیفمو بدونم. 

نه، اصلا نمیتونم این کارو بکنم، اگه دفعه اولم پرسیدم فقط برای این بود که تکلیفمو بدونم. 

اگه دوستت داشته باشع اینسری اون پیام میده ومیگه بهت اگه نگفت بیخیالش خوشبخت شی گلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز