2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جمع چی؟ نمیدونم تو جمع  بابت اینکارش رهاش کنم یا تحویلش بگیرم که بدتر میزنه زیر گریه... من خ ...

کلا بی محلش کن تاخسته شه کوتاه بیاد

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

سکوت و بی توجهی

شروع یه بازی برای پرت کردن حواس کودک.

اگر بخاطر وسیله اي این عکس العمل رو داره، دور کردن چیزی که میخواد از جلوی چشمش.

با محبت بغلش کنید و از محیط خارجش کنید.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حتی تو جمع؟ رو عزت نفس و اعتماد بنفسش تاثیر منفی نداره؟ 

اگه تونستی میشه حواسشم پرت کرد..

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
بین همکلاسیاش یه حرفی یا کاری باب میلش نباشه میزنه زیر گریه فقط.. خب اونموقع چه رفتاری داشته باشم؟&n ...

باهاشون صحبت کنید بزارید حس کنه یک دوست داره صحبت می کنه باهاش 

نصیحتش نکنید خیلی مهربون صحبت کنید تا متوجه اشتباهی که کرده بشه 

راهکار بدید و بگویید چطور باید رفتار کنه

سکوت و بی توجهی شروع یه بازی برای پرت کردن حواس کودک. اگر بخاطر وسیله اي این عکس العمل رو داره، دو ...

خیلی لجباز اصلا توجه نمیکنه شده ساعت ها گریه میکنه.. به همین خاطر رفت و امدم با اکثر فامیل که بچه دارن کم شده... بنظرتون لوس بار اومده یا لجباز؟ 

خیلی لجباز اصلا توجه نمیکنه شده ساعت ها گریه میکنه.. به همین خاطر رفت و امدم با اکثر فامیل که بچه دا ...

اگر حدود ۶ ساله هست این رفتارها کمی عادیه اما صبوری شما هم خیلی میتونه به حل این مسئله کمک کنه.

بنظرم مشکل باید ریشه ای حل بشه. با مشاور کودک که براتون وقت بذاره مشورت کنید

نه از اینایی که دوتا جمله میگن و تمام!

یا از طریق مقاله های علمی که راه حل لجبازی یا لوس بودن کودک رو دادن کمک بگیرید. 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه تونستی میشه حواسشم پرت کرد..

من همش قربون صدقه اش میرم.. طرفشو میگیرم به بچه ها تذکر میدم یا سعی میکنم بینشون با ملامت رفتار کنم دعوت به دوستی کنم احساس میکنم دخترم داره لوس میشه بدتر... 

باهاشون صحبت کنید بزارید حس کنه یک دوست داره صحبت می کنه باهاش  نصیحتش نکنید خیلی مهربون صحبت ...

من مثل رفیقم باهاش والی واقعا کم میارم.. نه غذا میخوره فقط کارش ناخن خوردن هزار جا دکتر بردم هر روز هم یه مشکلی براش پیش میاد ولی خداروشکر باصبوری همه رو پشت سر میگذرونم چه کنم کم میارم گاها