2777
2789
عنوان

طلاق

223 بازدید | 16 پست

دو سال و نیم از کارای طلاقم میگذره ولی شوهرم راضی ننیشه طلاقم بده، خیلی جریانات رو گذروندم تو این مدت، مهریه رو حتی یک ریالش رو هنوز موفق نشدم بگیرم، امیدی هم به گرفتن مهریه م ندارم دیگه، حالا امروز وکیلم زنگ زده میگه شوهرت گفته باید ۲۰ میلیون بدی تا طلاقت بده.!

هیچ وقت فکرشو نمیکردم روزی برسه تو این قضایا حتی بدهکارم بشم این وسط بعد از اون همه بلایی که سرم اورد.

خدایا بنده هات میتونن خیلی ترسناک باشن خیلییی..!!

نمدونم چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شاغلی و میتونی بده خودت رو خلاص کن.من می‌دونم چی میکشی ولی حواست باشه این پول رو زمانی بهش بده که صیغه طلاق جاری شده یا اینکه بهت وکالت داده باشه .پول رو ندی به امید اینکه بیاد ....

تاپیک هات رو خوندم .شوهرت تجربه داره متاسفانه ....خودت رو خلاص کن .شده وام بگیری تمومش کن ...بره گم ...

ممنونم از رهنمایی هات عزیزجان، وکیلم گفته داره باهاش صحبت میکنه که کوتاه بیاد ان شاءالله که خدا خودش گره کارو باز میکنه، من هنوز نتونستم جهیزیه مو برگردونم، تا الان ۳۰ تومن هزینه وکیلم شده ، الانم پول زور ازم میخوان ، مهریه هم نمیتونم بگیرم چون اموالی نداره، دادگاه هر نه ماه یه سکه قسط بندی کرده که اونم تا سه بار میتونه اعسار بزنه من باید تو شهر غریب بیفتم دنبالش که میتونه از دستم فرار کنه پس اینم هیچی چون نمیتونم گیرش بیارم، دعا کن برام عزیز ان شاءالله بهترین های خدا نصیب زندگیت بشه و عاقبت بخیری همه ان شاالله، بازم ممنونم از لطفت🦋

نمدونم چی بگم