2777
2789
عنوان

پسر داییم 🥲🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 25972 بازدید | 73 پست

یه موضوع طبیعیه این

حالا درسته ادم یه کم معذب میشه من به شخصه سرما هم بخورم به کسی نمیگم و بدم میاد کسی بدونه ولی چیزی نیست که بخوای فکر کنی بهش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه موضوع طبیعیه این حالا درسته ادم یه کم معذب میشه من به شخصه سرما هم بخورم به کسی نمیگم و بدم میاد ...

اره خب 

ولی وقتی یاد قیافه پسر داییم میوفتم 😭😂اصلا🤦

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥