2777
2789

اینهمه هواشو دارم ، پدرش که نیست ، رفته شهرستان چپیده خونه ی پدرش ، به بهانه ی کار ، با دخترم تنها زندگی میکنم

تا الان که همش تو دریا بود و رو کشتی ، الانم بعد ده سال رفته اداره ی کشتیرانی ، تو شهرستانی که پدرش اینا اونجان ، مارو هم نمیبره پیش خودش! دخترم عملا بدون حضور و محبت پدرش بزرگ شده ! برای اینکه احساس کمبود نکنه خیلی هواشو دارم ، مرتب میبرمش بیرون ، تفریح ، مسافرت ، شهربازی ، پارک ، رستوران ، کافی شاپ، خرید ، کلاسای مختلف، حتی شده پول کم آوردم، بخاطرش طلاهامو فروختم که خواسته هاشو تامین کنم، کلاسای مختلف ثبت نامش میکنم، بهترین مدرسه ، بهترین لباسا، اینهمه محبتش میکنم، میبوسم، بغلش میکنم و.....البته حواسم به تربیت و ادبش هم هست ' ولی خیلی بی ادبانه و گستاخانه رفتار میکنه بعضا ، جواب میده، زبون درازی میکنه ، همش میگه خوشبحال دیگران مادرشون اِله،بِله، بی ادبانه حرف میزنه و رفتار میکنه ، اصلا داغون میشم ،هشت سالشه ، نمیدونم سن لجبازیشه یا ظرفیت محبت نداره! چون وقتی قیافه میگیرم براش قشنگ میشینه سره جاش

و پدرش رو که حتی زنگ هم نمیزنه بهش ، وقتی میبینه بغض میکنه و احترامشو داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

یه مطالعه در مورد رفتار بچه از هفت تا یازده سالگی دکترهلاکویی داشته باش دلیل رفتارای دخترت دستت میاد ربطی به شانس نداره 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

بچه تو این سن نیاز به محبت پدر داره،، شما فرشته هم باشی اون باز کمبود حضور پدر تو زندگیش هست متاسفانه‌ .

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

محبت زیادی بچه رو پرو میکنه نظر منه نیاید منو قورت بدید از نظر من محبت یه حد و اندازه ای داره 

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

خب چون مدام پیش هم دیگه هستید ، یطورایی روتون تو روی هم باز شده 

ولی‌چون پدرش رو دیر به دیر میبینه ، هنوز با ایشون معذبه و مجبوره سنگین رنگین رفتار کنه 

اگر شما دور بودی و همسرت همش پیشش بود قضیه برعکس میشد 

و خب متاسفانه هرچی پیش بره بچت بدتر هم میشه

میتونم بگم تو سن نوجوونی دیوونت میکنه 

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...