2777
2789
عنوان

شیرخشک

52 بازدید | 7 پست

بچه ها دخترم قبل چهلگیش شیشه میگرفت ولی حالا سه ماه و هفت روزشه شیشه رو اصلا نمیگیره بهش شیرخشک نان با قاشق و قطره چکاپ دادم بزور میخورد بدش میاد وزنش کمه میخوام کنار شیر خودم دو یا سه بار در روز شیرخشک بدم بنظرتون چه شیرخشکی بدم لطفا راهنماییم کنید  

یارب نظر تو برنگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیشه بده با قطره چکون نمیشه  حداقل تو به وعده باید یک سوم شیشه رو بخوره با قطره چکون که نمیشه& ...

شیشه نمیگیره چیکار کنم بگیره

خب با قطره چکون دادم ببینم مشکل از شیشه نگرفتنشه یا مزه شیرخشکه ک متاسفانه ن شیشه گرفت ن شیر با قاشق یا قطره چکون میخوره بنظرتون یه شیر خشک دیگ بخرم میخوره شنیدم آپتامیل خوشمزه 

یارب نظر تو برنگردد
شیشه نمیگیره چیکار کنم بگیره خب با قطره چکون دادم ببینم مشکل از شیشه نگرفتنشه یا مزه شیرخشکه ک متاس ...

نه اپتامیل بدمزس 

من برا اینکه وابسته نشه به شیر خشک اپتامیل دادم 

نمیدونم کدوم خوشمزس و برا وزن گیری بچه بهتره یه تایپک دیگه بزن شاید بتونن کمکت کنن 

شیشه دختر من اوایل میگرفت یه چند روز نشد بهش شیرخشک بدم دیگه نگرفت حتی اب قندم با شیشه نمیخوره دیگه 

نه اپتامیل بدمزس  من برا اینکه وابسته نشه به شیر خشک اپتامیل دادم  نمیدونم کدوم خوشمزس و ...

ینی امیدی هست شیشه بگیره؟؟؟

من دخترم اینقدر مک میزنه ک سینه هام تیر میکشن گفتم حداقل کمکی بهش بدم 

یارب نظر تو برنگردد
ینی امیدی هست شیشه بگیره؟؟؟ من دخترم اینقدر مک میزنه ک سینه هام تیر میکشن گفتم حداقل کمکی بهش ...

تلاشت رو بکن 

ایشاا... میگیره 

من تنبلی کردم چند روز شیر خشک ندادم دیگه لب نمیزنه