2777
2789
عنوان

شما جای من

149 بازدید | 11 پست

اگه جای من بودین چکار میکردین 

مجردی یا درس میخوندم یا با دوستام بودم متاهل هم شدم همین بود همش با دوستام و خانواده بودم

الان ۴ ساله تنها هستم از دوستام فاصله گرفتم چون با هرکس باشم شوهرم هزار تا ایراد روش میذاره با خواهرام باشم ایراد میگیره خونه باباش میرم کافیه یه بی توجهی از جانب پدر مادرش به ما بشه تا پامون میرسه خونه میگه هزار بار نگفتم خونه ما نرو

چند ساله با مامانم در افتاده تا آخرش بخاطر یه موضوع کوچیک قهر کرد باهاش و خونه پدرم نمیاد

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

حیاط خونمون هم پر از وسایل کرده و میگه حق نداری دست بزنی میگم چرا تمیز نمیکنی میگه چون مهمون میاری خونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای توبودم بادوستام خانوادم رفت وآمدمیکردم مث همیشه شوهرسادیسمی هم میخوادایرادبگیره همون اول میزنم د ...

میدونی چیه فکر میکنم روم نمیشه برم خونشون از بس رفتم و کسی رو نگفتم بیاد 

هرکس هم میگه چرا اینجوری شدی میگم با تنهایی بیشتر حال میکنم

میدونی چیه فکر میکنم روم نمیشه برم خونشون از بس رفتم و کسی رو نگفتم بیاد  هرکس هم میگه چرا این ...

به نظرم شوهرت مشکلش چیز دیگه س. مشکلش معاشرت نیست.

یعنی از یه چیزی تو خیلی ناراضیه، داره اینطوری می‌کنه. احتمال خییییییلی زیاد اینه.

خودت تنها برو اون معلومه آدم درونگراییه و از معاشرت خوشش نمیاد دلیل نمیشه که تو رو هم ممنوع کنه

تنها میرم بیشتر احساس ناراحتی میکنم دلم میخواد با دوستام باشم یا خواهرم یا خواهرشوهر 

ولی رو همشون یه ایراد میگیره 

به نظرم شوهرت مشکلش چیز دیگه س. مشکلش معاشرت نیست. یعنی از یه چیزی تو خیلی ناراضیه، داره اینطوری ...

آره آدم شوخ طبعی هست با روابط عمومی بالا 

اگه مشکل از من هست چرا با خانوادش بدتر از من رفتار میکنه یا با دوستای خودش هم اکثرا قطع ارتباط کرده جز یکی دو نفر

عصرونه ببر پارک همشونم بگو،یا ببر کافه،پولش مهم نیس رستوران

پولش مهمه شوهرم تنها ویژگی مثبتی که داشت این بود که خسیس نبود الان همه چی گرون شد ریز خرجای منو حواسش هست و غر میزنه