2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کبودی داره،خودم ژل تزریق نکردم،اما امروز بوتاکس و مزوتراپی کردم جای سوزنا همش کبوده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بوتاکس که کبودی نداره  مزو برای چی هست

مزوتراپی صورت،برای جوانسازی و روشن شدن پوست

من پوستم زیادی حساسه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اصلا کبود نشد ؟؟ من چند سال پیش زدم انگار تصادف کرده بودم  تمام دور دهنم تا یک هفته کبود شد ...

نه والله هییییچ کبودی نداشت فقط ورم بود ، چقدم وقتی ورم داشت قشنگتر بود ورم ک رفت طبیعی شد 

خدایا شکرت برای همه چیز
ینی تا دو هفتع ورم داره؟ من سه روزه تزریق کردم الان از ظاهرش راضیم .خیلی فرق میکته بعد خوابیدن ورم؟

بستگی به افراد و نحوه ی تزریقم داره.من پوست حساسی دارم.تا ۳-۴روز اول درد و ورمش مشخص بود ولی بعد خوب  شد.بعد ده روز دیگه هیچی نبود.