2777
2789
عنوان

درد دل

129 بازدید | 13 پست

هعییییی خدایا شکرت ..ولی چقد دلم گرفته امشب از سرشب سردرد دارم وقتی چشام میبندم میگم خدایا چی میشد یکم منو هم تحویل میگرفتی از بس ت زندگیم تنزل کردم دیگ واقعا خسته شدم ت هیج قسمتی نه پیشرفتی نه چیزی پول ک جن ما هم بسم الله شانس ک هیچ درسمم ک رو هوا خدایی ت این خرج گرون دلمون ب چی خوش باش ب خواسگارای خوبم ب درسم ب پول قربونش برم اخ این زندگی من میکنم همش حسرت حسرت مغزم میخاد منفجر بشه .من اگ چله حق شناس بردارم میتونم امیدوار باشم ب خواسته دلم ب ی دونش میرسم 🤔😥 گاهی خیلی دلم برا خودم میسوزه خیلی بدبختم من خیلی واقعا اسم کاربریم برازندمه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم ی سوال این حال روحیت روی ارتباطت بابقیه ادما هم اثر داره یا وانمود میکنی ک خوبی و رفتارت درست ...

وانمود میکنم خوبم الکی تظاهر میکنم شادم کسی باور نمیکن چقد غمگینم 😔😔😔😔

وانمود میکنم خوبم الکی تظاهر میکنم شادم کسی باور نمیکن چقد غمگینم 😔😔😔😔

اها...خوبه غمتو نشون نده 

ولی فکرمیکنم خیلی منفی نگری... یکم خودتو بیشتر دوس داشته باش،ارزشت ب خواستگار و پول و فلان نیس

بالاخره روزای خوب میان❤

عزیزم منم مثل تو ام فقط با اینکه متاهلم برو تاپیک اون روزمو بخون بدبختی کلا به ما زنجیره فکر کردی از ...

بخدا اصلا بفکر ازدواج نیستم من ت زندگیم اصلا پیشرفت ندارم یا کسی ک میخام من نمیخاد یا طرف ک منو میخاد خیلی مذخرف .میدونی دلخوشی ندارم زندگیم راکد از چرت پرتای بقیه از اینک دوستم زنک میزن از پیشرفتا و خوشیاش میگ خستم خیلی خستم بخدا

اها...خوبه غمتو نشون نده  ولی فکرمیکنم خیلی منفی نگری... یکم خودتو بیشتر دوس داشته باش،ارزشت ب ...

خیلی منفی نگرم از بس زندگیم ریدمان شده .ی نفر ازم تعریف نمیکن تا خالا ی نفر عاشقم نشده رفیقامم همه لاشی بلانسبت خارم من ت دل و چشم بقیه

بخدا اصلا بفکر ازدواج نیستم من ت زندگیم اصلا پیشرفت ندارم یا کسی ک میخام من نمیخاد یا طرف ک منو میخا ...

میفهمم چی میگی چون منم الان همین حسو دارم. هر کاری کردم دلم خوش نشد که نشد اون موقع مجرد بودم فکر میکردم ازدواج کنم دیگه خیلی حالم خوب میشه خیلی دوستم داره اما نبود اصلااا نبود حتی بعضی وقتا با خودم میگم چه غلطی کردم درسم که هیچی پول که بگو یک قرون ولی انگار بقیه خوبن

میفهمم چی میگی چون منم الان همین حسو دارم. هر کاری کردم دلم خوش نشد که نشد اون موقع مجرد بودم فکر می ...

اینا برا ادم دل میزاره اخ کی میدون چقد داغون روحیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز