mamangolidokhtar مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 883 عنوان جوگیری | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست دیدین اطرافیانتون مردی تا زن میبینه جوگیر میشه و خانمشو خرد کنه ؟؟اگه شوهرتون همچین کاری کنه شما چیکار میکنید؟؟ 1401/03/01 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamangolidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 883 بهونه گیری...یکبارشو بگم با داداس و زنداداشام اسم فامیل بازی میکردیم با گ من گفتم گور خر...همه گفتن ... این زیاد چیز خاصی نبوده به نظر جرزنی میاد بیشتر
mamangolidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 883 بهونه گیری...یکبارشو بگم با داداس و زنداداشام اسم فامیل بازی میکردیم با گ من گفتم گور خر...همه گفتن ... دو سال گذشته هنوز نمیتونم ببخشم به نظرتون طلاق توافقی بگیرم؟
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49442 این زیاد چیز خاصی نبوده به نظر جرزنی میاد بیشتر من اصلاا واسم مهم نبود محض خنده نوشتم...ولی همسرم با بد اخلاقی هی میگفت چون اینو نوشتی بازی نمیکنم...بخاطر این رفتاراس اصلا از بازی و دور همی باش بدم میاد ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49442 دو سال گذشته هنوز نمیتونم ببخشم به نظرتون طلاق توافقی بگیرم؟ من ۱۰سال ک نبخشیدمش...نه بابا طلاق ک بخاطر این موضوعا ک نمیشه.. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
mamangolidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 883 من ۱۰سال ک نبخشیدمش...نه بابا طلاق ک بخاطر این موضوعا ک نمیشه.. وقتی همه دارن ازش یاد میگیرن بهم بی احترامی میکنن بمونمکه چی بشه ازهمه دور شدم که این براممهم نیست افسرده شدم
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49442 وقتی همه دارن ازش یاد میگیرن بهم بی احترامی میکنن بمونمکه چی بشه ازهمه دور شدم که این براممهم نیس ... بچه دارید؟؟؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49442 اره منم بچه دارم...گهگداری دلم میخاد از زمین و زمان دور شم...ولی نگران بچه هامم فقط...میدونی انقدر ازش دور شدم ک حتی یه حرف عادی هم بینمون با دعوا ردو بدل میشه.. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️