2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

1041 بازدید | 22 پست

امروز از خواب بیدار شدم زیر دلم طرف چپ درد گرفت به حدی که نه میدونستم بشینم نه دراز بکشم از درد حالت تهوع هم گرفتم یه نیم ساعت صبر کردم دیدم خوب نمیشم رفتم بیمارستان سونو کرد گفت یه سنگ ۳٫۵میلی کلیه چپ که حرکت کرده به سنگک کلیه راست ۴٫۵ میلی که داخل کلیه هست و یه کیست ۳٫۵ساننی طرف چپ دارم دکتر گفت شاید دردت به خاطر کیسته شاید پیچ خورده شایدم به خاطر سنگه فقط مسکن و سرم زدن فرستادن خونه گفت اگه دوباره درد شدید گرفت بیا می‌خوام بدونم کسی سنگ کلیه داشته یعنی دوباره درد میگیره اگه درد گرفت نخوام بیمارستان برم چه کار کنم چه جوری سنگا دفع میشن 

ماایعات به حد زیاد بخور بنظرم تنها راه دفعش همینه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت زود دفع میشه یا حالا حالا باید درد لکشم

اگه سنگ کلیه‌ت زیاد نیس فک نکنم بیشتر ازیکماه بشه

بایدبه تغذیت هم توجه داشته باشی

انشالله که زود خوب میشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من شن داشت کلیه ام خیلی درد داشتم تکرر و سوزش ادرار شدید اوایلش بود . برای دفعش آب زیاد بخور ‌ تحرک داشته باش طناب بزن بالا پایین بپر ‌ . از داروخانه سنکل بگیر یه قطره است گیاهی بخور . خربزه رو بشور بعد با پوست و دونه ها کلا میکسش کن هر روز یک لیوان بخور . من از دارو های طب سنتی استفاده میکردم اسم اونا و ترکیبش یادم نیست

قوی ترین و سریع ترین راهش اینی هست که میگم :

دلستر ساده یا همون کلاسیک بگیرید (حتما توجه کنید بدون شکر باشه چون جدیدا بعضی از شرکتا تو دلستر کلاسیک هم شکر میریزن) 

بریزید داخل لیوان و روش هم ابلیمو طبیعی بریزید در حد 2-3 قاشق سوپخوری 

روزی دو سه وعده میل کنید خودتون متعجب میشید 

شاید بگید طعمش مثل زهر ماره ولی عملکردش بی نظیره

ممنون عزیزم

خواهش میکنم