2777
2789
عنوان

چجوری استرس رو در لحظه کم کنیم؟

133 بازدید | 16 پست

خانوما دارم از استرس میمیرم، البته دلیل زیاد داره ولی خب کلا بقول معروف دارن تو دلم لباس میشورن، یه راهی بگید لطفا همین الان یکم ریلکسم کنه؟ ذکر هرچی میگم فایده نداره، قرص نمیخام بخورم، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

منطقی فک کن

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
منطقی فک کن

ببین یسری مسائل توهم افتاده اصلا دلشوره دارم هی، شبم قرار دارم ساعت نه باید برم جایی اونم بیشتر استرسیم کرده

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پروپرانولول میخورم زودی میفته استرسم، ولی شما گفتید قرص نمیخواین.... دوش بگیرید آروم نمیشید؟ دو ...

اون قرص رو چندبار خوردم عالیه واقعا عالیه، ولی نمیخوام بخورم، فکرم نمیکنم داشته باشیم، کاش یچیز خوراکی بود برای آروم شدن

اون قرص رو چندبار خوردم عالیه واقعا عالیه، ولی نمیخوام بخورم، فکرم نمیکنم داشته باشیم، کاش یچیز خورا ...

شما سردی بدن و مغز و غلبه سوداتو ازبین ببر. خوب میشی. طب سنتی. خودم کشیدم میدونم چیه حالت

🥺🥲منم پر از استرسم

وای اصلا خیلی بده، باید آماده شم از استرس بلند نشدم 

شما سردی بدن و مغز و غلبه سوداتو ازبین ببر. خوب میشی. طب سنتی. خودم کشیدم میدونم چیه حالت

الان در این لحظه چکار کنم اخه، نهایتا یه خرما بخورم 

اون قرص رو چندبار خوردم عالیه واقعا عالیه، ولی نمیخوام بخورم، فکرم نمیکنم داشته باشیم، کاش یچیز خورا ...

گل گاو زبان چی؟

تاثیر نداره روت؟

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...

منم روز پنج شنبه مثل شما بودم از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۱۱ صبح فرداش استرسم طول کشید... جوری شدم رفتم دکتر سرم زدم با آمپول آرامبخش قرصشم بهم داد گفت اصلا ضرر نداره و هر وقت استرس گرفتی بخور کاملا بدون وابستگیه منم استرسم دلیل داشت و تا دارو نخوردم خوب نشدم... بنده خدا شوهرم چی کشید اون روز 🙁🥺

چرا نمیخواین دارو مصرف کنین؟ دارو برا همچین روزهایی ساخته شده ، خدای نکرده تپش قلب و فشار خون بگیرین و سکته کنین خوبه؟ عزیزم اینقد به داروها بدبین نباشین.

🥺🤧خیلییی  قرص چیزی بخام همون ک گفتی میخوردم باید دکتر تجویز کنه؟

داروخونه بدون نسخه میده پروپرانولول رو ، اگه مشکل خاصی داری یا می‌ترسی از دکتر مشورت بگیر ، من دکتر برام نوشت اما بدون نسخه هم میدن

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...