2777
2789

سلام. 

کسی جدیدا اونجا زایمان کرده؟ طبیعی هستم. 

چطوره رفتار پرسنل؟ دکترایش خوبن؟ وضعیت تمیزی ایناش؟ 

من شهرستانم ولی چون بچه کوچیک دارم باید برم تهران پیش مامانم مراقبم باشه. البته واسه آذر اینا زایمان دارم. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان خیلی خوبیه عروس داییم دوتا دختراشو اونجا به دنیا آورد طبیعی راضی بود دوست صمیمیم هم اونج ...

ااا خوبه پس خواستم برم نجمیه گفتن خوب نیست.

من مرد هستم ولی خانومم هم اونجا زایمان نداشته ولی خواهر خانومم هم که ۲۳ سالش هست و ۲ ساله ازدواج کرد ...

ممنون چقد راهنمایی 😅😅😅

@آرش_تهرانی   چطوره چندتا اسکرین امشب تاپیک بذارم تا صحت قضاوت مشخص شه؟؟ نظرت چیه هوم؟؟  ...

ببین

من نخواستم باهات دهن به دهن بشم

مشکل تو با من چیه؟؟

چی میخوای؟

دنبال چی هستی؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
درخواستمو قبول کن

برای چی باید درخواستتو قبول کنم؟

درخواستی که دادی لغو کن، من قبول نمیکنم

صحبت از اسکرین کردی

فکر میکنم اگه من پیامای تورو اینجا بذارم، تو بیشتر ضرر میکنی.

کاری نکن قید این کاربری رو بزنم و تورو رسوا کنم ها

تو که مردی و با کاربری زن ۴ ساله داری تو سایت میچرخی و سو استفاده  میکنی

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
ببین من نخواستم باهات دهن به دهن بشم مشکل تو با من چیه؟؟ چی میخوای؟ دنبال چی هستی؟

ببین قید کاربریمومیزنم تاپیک میزنم تمام اسکرین ها رو میذارم قضاوت با بقیه خودت خواستی تو شروع کردی

نمیشه اینجا بگم میخوام حرفامو بزنم وبرم 

نه خودت و نه حرفات اهمیتی برام نداره

دلیلی نمیدونم با تو صحبت کنم

چند هفته هست که هی درخواست میدی، اگه لازم بود قبول میکردم

برو پی زندگیت

نه خودت و نه حرفات اهمیتی برام نداره دلیلی نمیدونم با تو صحبت کنم چند هفته هست که هی درخواست میدی، ...

میبینی خودتو پشت دین ومذهب قایم کردی خدا کمرت بزنه مثل پیرزنا نفرین میکنی، ذات خراب