نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 عنوان اقدام بارداری 4611 بازدید | 696 پست بچه ها کسی بوده تو ماه اول اقدام باردار بشه ؟ 1401/03/01 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 آره خیلیا تو ماه اول اقدام حامله شدن حتی با یه اقدام حامله شدنیکی از فامیلامون ۳۸ سالگی ازدواج کرد با اولین اقدام حامله شده بود من دوماهه تو اقدامم نشدم😔 .
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 آره خیلیا تو ماه اول اقدام حامله شدن حتی با یه اقدام حامله شدن یکی از فامیلامون ۳۸ سالگی ازد ... خوش بحالشون من ماه اوله که اقدام کردم خیلی دوست دارم بگیره
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 آره خیلیا تو ماه اول اقدام حامله شدن حتی با یه اقدام حامله شدن یکی از فامیلامون ۳۸ سالگی ازد ... علائمی داشتی ماه قبل که فکر کنی باردار ولی نبوده باشی ؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53336 استرس نداشته باشه بسپار به خدا فکر نکن حتما همون اول میشه چون هر ماه فقط ۲۵ درصد احتمالش هست بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 استرس نداشته باشه بسپار به خدا فکر نکن حتما همون اول میشه چون هر ماه فقط ۲۵ درصد احتمالش هست شوهرم خیلی بچه دوست داره تا الان مخالف بودم تا راضی شدم الان خودم عجول تر شدم
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 علائمی داشتی ماه قبل که فکر کنی باردار ولی نبوده باشی ؟ آره عزیزم تقریبا بیشتر علائم رو هر نشونه ای میدیدم تو نی نی سایت و گوگل سرچ میکردم میدیدم از علائم بارداریه ولی فهمیدم همش بخودم تلقین میکنم ولی امیدم بخداست توام ناامید نباش هر زمان خدا بخواد معجزشو میبینی🤗🥰 .
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53336 شوهرم خیلی بچه دوست داره تا الان مخالف بودم تا راضی شدم الان خودم عجول تر شدم مبفهمم ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد استرس داشته باشی عقب میفته باردار شدن مم خودم چون ۶ ماه اقدام کردم تا باردار شدم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 آره عزیزم تقریبا بیشتر علائم رو هر نشونه ای میدیدم تو نی نی سایت و گوگل سرچ میکردم میدیدم از ع ... منم سینه هام درد میکرد میگفتم حتما از علائم داره خودش رو نشون میده ولی امروز تو نی نی سایت همه میگفتن توهم بارداریه اکثزا تو ماه اول اینجوری میشن
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 مبفهمم ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد استرس داشته باشی عقب میفته باردار شدن مم خودم چون ۶ ماه اقدام کر ... خدا ان شاالله بچتو برات نگه داره عزیزم
طوطی۰ناز عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 827 من سه ماهه اقدامم ماه پیش همه علائمو داشتم تهوعکمردرد سینه درد شدید و....ولی پریود شدم 😣
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 منم سینه هام درد میکرد میگفتم حتما از علائم داره خودش رو نشون میده ولی امروز تو نی نی سایت همه میگفت ... عزیزم ان شاء الله که حامله ای 😍🤗🥰من واقعا اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته من دلم روشنه بزودی حامله میشی و همین امسال مادر میشی😍😍😍😍 .
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 من سه ماهه اقدامم ماه پیش همه علائمو داشتم تهوع کمردرد سینه درد شدید و.... ولی پریود شدم 😣 عزیز دلم ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل و تپل مثل عکس پروفایلت بهت بده
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 من سه ماهه اقدامم ماه پیش همه علائمو داشتم تهوع کمردرد سینه درد شدید و.... ولی پریود شدم 😣 منم دو ماهه دوماهشم وقتی پریود شدم ساعتها گریه کردم😭 .
نرگس۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3279 عزیزم ان شاء الله که حامله ای 😍🤗🥰 من واقعا اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته ... ان شاالله خدا ان شاالله کمکم کنه حوصله هر ماه اقدام کردن رو ندارم شوهرم آدم بی طاقتیه