2777
2789
عنوان

بچه بدغذا

130 بازدید | 6 پست

سلام، من یه دختر ۶ ساله دارم، اشتهاش بد نیست ولی من خودم حتما باید بهش غذا بدم، خودش نمیخوره، تنبلی میکنه، میگه بهم غذا بده...هر کاری میکنم درست نمیشه، دیگه ضعف اعصاب گرفتم...موندم چیکار کنم؟

بهش نده گرسنش بشه میخوره 

مدرسه بره میخوای چکار کنی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ظرف غذاشو بزار جلوش شما برو مشغول کارت شو...اگه خورد ک هیچ نخورد جم کن بگو سرد شد...اگه گفت شما بده بگو کار دارم...یا من بوده به دخترم میگم خودتم بیا به من بده..یه قاشق ک میده خستش میشه دیگه نمیده خودش میخوره..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرف غذاشو بزار جلوش شما برو مشغول کارت شو...اگه خورد ک هیچ نخورد جم کن بگو سرد شد...اگه گفت شما بده ...

همین کارو میکنم، میزارم جلوش میگم باید بخوری...بعد نیم ساعت میام به زور دوسه قاشق خورده، باز محلش نمیزارم...میره از یخچال میوه میاره میخوره، بستنی، بیسکوییت، شکلات...با این چیزا خودشو سیر میکنه...

همین کارو میکنم، میزارم جلوش میگم باید بخوری...بعد نیم ساعت میام به زور دوسه قاشق خورده، باز محلش نم ...

این هله هوله ها رو مدتی نخر ...نگو بخاطر نخوردن نمیخرم بگو مثلا نرفتم فروشگاه..یا نداشت....یا..چون بچه ی ۶ساله واسه این مدل غذا خوردن قابل قبول نیست..اذیت میشی شما.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️