2777
2789
عنوان

میشه بیاید...😭

128 بازدید | 23 پست

تاپیک قبلیم رو ببینید گفتم که عشقم گفته تا چند سال صبر کنیم و تو این مدت باهم رابطه نداشته باشیم چون گناهه...

بعد خودش بهم گفت که باهم حرف بزنیم دراین باره اما فقط یه سلام فرستاده و دیگه چند روزه هیچی نگفته بلاکم کرده 

خیلی حرفا تو دلم مونده که بهش میخوام بگم وگرنه دلم آروم نمی گیره بنظرتون چیکار کنم؟ دوستم فهمیده بهش پیام داده که چرا جواب منو نمیده اما اون هنوز پیام دوستمم ندیده 

واقعا دیگه دارم دیوونه میشم 

لطفا نگید ولش کن و ارزش نداره راه کار بدید ممنون 

اون خودش کل حرفایی که می‌خواست رو گفت هرچی تو دلش بوو بعد الان من هیچی نتونستم بگم واقعا نمیتونم این همه حرف رو تو دلم نگه دارم دارم دیوونه میشم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگیم خب

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
فکر میکنم با دروغ اومده جلو و هدفش جدی نبوده حالا توبه کرده از اشتباهش و دیگه جوابتو نمیده  چ ...

نه والا هدفش خیلی جدی بود میگفت فقط به قصد ازدواجه منم اون موقع به حرفش اعتماد نمیکردم 

اما الان هم میگه صبر کنم بخاطرش....

میخوام باهاش حرف بزنم اما جوابم رو نمیده...

ببین شاید مصلحتی تو کاره اما خب ما آدما نمیدونیم من با عشقم ازدواج کردم اما الان پشیمونم داغونم خودت ...

میدونم اما خب میخوام حرفای دلم رو بهش بگم و اینکه میخوام تکلیفم باهاش مشخص بشه...

اگه میشه راه کار بدید چجوری برم باهاش حرف بزنم...

هیچ راهکاری

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
نه والا هدفش خیلی جدی بود میگفت فقط به قصد ازدواجه منم اون موقع به حرفش اعتماد نمیکردم  اما ال ...

آخه از کجا میدونی همه خرفاش راست بوده

مدارکشو دیدی؟

با دل تصمیم نگیر با عقل برو جلو

این وابستگیا گذریه

و خدایی که میبیند...
آخه از کجا میدونی همه خرفاش راست بوده مدارکشو دیدی؟ با دل تصمیم نگیر با عقل برو جلو این وابستگیا ...

آره همیشه بهم ثابت کرده منم اول بهش اعتماد نداشتم میگفتم حرفاش دروغه پشیمون میشه...

بالاخره راهی هست....

اگ خ اذیتی باید باهاش راه بیای

ببین  من الان با دقت خوندم حرفاش چرته میخواست بره نمیدونست چی بگه