2777
2789
عنوان

حق با كيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
ادامه دعوام همينو گفتم  گفتم اونجا پانسيون داره خواهرت ميتونه بمونه  يا ماشين بگيره خودش ...

شما شاغلی؟ باید خرج براش بتراشی کلاس برو باشگاه برو لباسای مختلف بخر وقتی میبینی خرجایی ک باید برای تو کنه رو برا کسی دیگه میکنه باید بی رحم باهاش برخورد کنی. وقتی خواهرشوهرم میگه ماشینتو بده بگو لازممه.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما شاغلی؟ باید خرج براش بتراشی کلاس برو باشگاه برو لباسای مختلف بخر وقتی میبینی خرجایی ک باید برای ...

كار ميكردم ولي بخاطر ازمون جامع فعلا درگير درس خوندنم و تابستون ميرم سركار دوباره ، من احمق دلم ميسوحت ميگفت ندارم 

كفش كتوني پنج ساله نخريدم انقد خوب نگه داشتم مث روز اول ، دلم براش ميسوزه با كمترين امكانات سعي ميكنم شيك باشم براي تولدش دادم دو هفته پيش كيف چرم خريدم ، در اصل اون هزينه و واسه كفش و شلوار گذاشته بودم كنار 

خواهرشوهرم اصن ازم اجازه نميگيره بعدا ميفهمم شوهرم سوييچ و داده به شوهر خواهرش 

ارايشگاه رو خودم ياد گرفتم كه هزينه اينا رو ندم همه كارمو خودم ميكردم تهش ماهي پونصد تومن خرجم ميشد اونم تو تهران ، هيچ خوراكي اضافه اي نميخريدم انقد دلم شكسته انقد …

فقط همین که میره دنبال خواهرش اذیتت میکنه؟ مشکلی ک برات پیش اومده خیلی بزرگه؟

نه فقط همبن نيست مشكلم اينه همه ابعاد زندگيمون متاثر از خانواده اشه

مثلن مبگفت پول ندارم سي تومن پول قرض پدرشو داد

يا بعد دو ماه ميريم بيرون انقد خواهرش زنگ ميزنه كه چرا پست بسته مو نياورده تا بيرون زهرمارمون شه

در حاليكه هفته پيش من كريض بودم رفتم دكتر تنها شهر غريب و دو تا امپول ردم و برگشتم ، تهش بهم ميگه بدنت خيلي ناز نازو و ضعيفه و ديه نكرد بگه حتي به تعارف خيلي حالت بده بيام پيشت ؟ اون شماله و من تهران سه ساعت فاصله عه بين مون 

نه فقط همبن نيست مشكلم اينه همه ابعاد زندگيمون متاثر از خانواده اشه مثلن مبگفت پول ندارم سي تومن پو ...

خیلی بده گلم خدا به دلت ارامش بده،با شوهرت حتما جدی صحبت کن اگه قابل حل شدن بود که چه بهتر،مشاوره برین انشاالله که مشکلتون حل بشه قشنگم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤