2777
2789
عنوان

حق با كيه ؟

232 بازدید | 21 پست

خواهرشوهر متاهل و پزشكي دارم با اين وجنات : 

١. مثلن رفته بود شهرستان دانشگاهش من خبرشو ميگرفتم الان دوماهه تهرانم خبر نگرفته ، يا تولدمو يه تبريك خشك و خالي نگفته

٢. با اقاييي ازدواج كرده كه سنش بالاست و مرتب فخر ميفروشه راجب همسرش 

٣. هر كار ميكنه وابسته به همسرم هست ، مثلن براي پيگيري بسته پستي ، رفتن و برگشتن از سركار ، يا حتي وقتي با همسرش ميخاد بره بيرون ماشين دوم همسرم كه مال منه رو بي اجازه يا پيام بگيره

بقيه پست بعد

من دكتراي برقم و تهرانم دو ماهه، ديشب همسرم رفته بود مجددا دنبال خواهرشوهرم ، قبلش خيلي دلگير بودم و يه مشكلي برام تهران پيش اومده بود . شوهرم به روي خودش نياورد اصن و ناراحت نبود برام 

بعد ديدم ساعت ٩ شب بهم زنگ زده گفتم تعجب كردم زنگ زدي گفت دلتنگت شدم و خونه شلوغ بود اومدم بيرون باهات حرف بزنم منم كلي ذوق كردم نيم ساعت بعد بهم گفت اومدم دنبال خواهرم خيلي حالم گرفته شد ولي گفنم باشه رسيدي خونه بگو

ديدم ساعت دوازده شب شد اما بهم پيام نداد ، بهش گفتم رسبدي ديدم سين زد جواب نداد ، خيلي دلخور شدم صبح بهش اعتراض كردم چرا منو دست ميندازي من منتظرت بودم ، بعد بهم گفته تو بدجنسي و ….

منم خيلي ناراحت شدم و گفنم ميخام طلاق بگيرم و مخالفتب نكرد گفت مهرتو بده و برو ، منم گفتم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چند سالشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
شوهرم ٣١

نامزدید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه بخاطر بيشعوري شوهرم  بخاطر دهقان فداكار بودنش خسته شدم

باهاش صحبت کن اون از کجا بدونه مشکل و ناراحتی شما چیه؟ بگو اگ خواهرت رفت و امدش سخته بگو سرویس بگیره ...

باهاش صحبت کن اگه به هیچ راهی مستقیم نشد بعد اخرین راه جداییه. نباید زودتر میگفتی طلاقم بده

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
بله ١١ ماهه

یه چند روز زنگ نزید و پیغام ندید ببینید عکس العملش چیه، ولی اگر واقعا آدم سردی بود و پیگیر شما نشد جدی تر به ادامه رابطه فکر کنید

باهاش صحبت کن اون از کجا بدونه مشکل و ناراحتی شما چیه؟ بگو اگ خواهرت رفت و امدش سخته بگو سرویس بگیره ...

ادامه دعوام همينو گفتم 

گفتم اونجا پانسيون داره خواهرت ميتونه بمونه 

يا ماشين بگيره خودش درامدش خوبه 

دائم به من ميگي خرجام زياده نميتونم از پسش برنميام من هي خرجامو كمتر ميكنم كردم ماهي پونصد تومن اونوقت اين بنزينا پول نيست ميدي ؟ 

بهش برخورد سر همبن و بهم ميگه بدجنس و بد داتي مگه فضولي به تو چه پول خودمه گفتم من زنتم گفت ديه نيستي