2777
2789
عنوان

جهیزیه

332 بازدید | 24 پست

سلام دوستان نامزدم انتظار داره برای خرید جهیزیم اونم ببرم نظر بده و باهم بخریم مثلا دیروز رفتیم تختمو خردیم با خانوادم وقتی به نامردم گفتم ناراحت شد گفت منم حق دارم انتخاب کنم اصلا چیز ارزونم بخرین باهم بریم انتخاب کنیم 

ولی پدر و مادرم تو این فکر نیستن میگن خودمون بریم بخریم ما شاید چیز ارزون خریدیم پیش اون نمیتونیم یا تو اینده به سرمون میزنه که چرا اینو برداشتین

نمیدونم به نامزدم چه حرف با منطقی بگم و قانعش کنم که نمیشه اونم بیاد باهم بخریم

ازم خیلی دلخوره ک چرا نبردم تختمونو انتخاب کنیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب راست میگ من شوهرمو می‌بردم باخودم حتی آبمیوه گیری میگرفتم یا هرچیز دیگ خب چرا خجالت بکشی همسر آینده اونم حق داره باید درک کنه ک توانت ن در همون حده ن بیشتر

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

حالا من ب نامزدم اصراااار میکردم ک بیا جون من نمیومد میگفت خوب نیس من باشم حالا یبار اتفاقی منو برد خودمو کشتم کدوم یخچال و بردارم نگفت اصلا  گفت من دخالت نمیکنم دورش بگردم 😁🤭

مگه سرویس چوب با پسرنیس

بیچاره اونم میخواد رو اون تخت بخوابه خب:/

بنظرم اول با مامان بابات برو بعد بعدش شوهرتو ببر نشونش بده همونو ولی نگو به هیچ کدوم که باهاشون رفتی

آخرش اونیو که خودتو شوهرت دوست داشتین بگیرین