2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست
میگم اگر سابقه اینکارو داره باط هم‌ممکنه بلغزه ...ببین حست چی هست ...اما اگر قراره مچ بگیری و بازببخ ...

باورکن هیچی نمی‌دونم اما دو روزه خیییییییییلی بهم ریختم ...حسم خوب نیس . من میگم من ۸۰ درصد دارم توأم میزنم چرا اون ۲۰ درصد رو مهیا میکنه

حرف شما درست حریم شخصی ولی خانمش رمز گوشیشو ندونه نمیشه که اگه ایشونم به جای آقا بودن همین حرف آقا م ...

مسئله اینه که حتما رفتار ایشون جوری بوده که همسرشون حس امنیت از حریم خصوصی نداشتن و برای همین هم بهشون رمز را ندادن، الان شما به همین رفتار ایشون توجه کنید، اینهمه پریشانی طبیعی نیست و قطعا با دانستن رمز گوشی مرتب میخوان چک کنن 

وقتی آدم به انتخاب خودش مطمئن باشه نباید که شک کنه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا قبل دیدن اون زهرماری ها مثل چشم هام بهش اعتماد داشتم و مثل یک فرشته پاک میدونستمش اینو خدا می‌دون ...

ببین عزیزم با چک کردن شما هم وضع بدتر میشه اما هیچ نتیجه مثبتی برات اتفاق نمیوفته

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
مسئله اینه که حتما رفتار ایشون جوری بوده که همسرشون حس امنیت از حریم خصوصی نداشتن و برای همین هم بهش ...

نمیدونم نظرم با شما متفاوته اگر ایشون هم رمز گوشیو به شوهرش نده شوهرش اینطوری پریشون نمیشه و اینکه اگه خانمش چند بار رفت و دید چیزی نیست که شک کنه بهتر نیست تا همش کنار زنی باشه که بهش شک داره

نمیدونم نظرم با شما متفاوته اگر ایشون هم رمز گوشیو به شوهرش نده شوهرش اینطوری پریشون نمیشه و اینکه ا ...

نمیدونم والا، من کلا با مقوله شک و رفتارهای پارانوئید نمیتونم ارتباط بگیرم حتی پرونده کیس‌های این مدلی را اصلا تو کلینیک نگاه نمیکنم 

نمیدونم والا، من کلا با مقوله شک و رفتارهای پارانوئید نمیتونم ارتباط بگیرم حتی پرونده کیس‌های این مد ...

ببین هر شکی یک پاییه ای داری ایشون قبلا ازش یک چیزی دیده که الان رمز گوشی شده مایه شک الان اگه واقعا چیزی نیست آقا باید خانمشو مطمین کنه که من کاملا برای تو هستم من پاکم همین چیز سختی نیست که از خانمش دریغ میکنه ایشونم باید به همسرش بگه که من انتظار زیادی ندارم فقط فکرمو راحت کن همین

مسئله اینه که حتما رفتار ایشون جوری بوده که همسرشون حس امنیت از حریم خصوصی نداشتن و برای همین هم بهش ...

اره عزیزم شما درست میگی من حس امنیت رو ازش گرفتم اما آیا رفتار ایشون نبود که من و احساسم و اعتمادمو ، شخصیتمو با خاک یکسان کرد ؟ درخواست دوستی فرستادن و توی فضاهای چت بودن برای یک مرد متاهل که زنش چیزی براش کم نمیزارع آیا چیزی بجز درد برای همسرشه..... این احساس و غرور زخمی من کی جوابگوهشه....

اتفاقاً اینطور نیست که مدام سرم تو گوشیش باشه همین که بدونم رمزش تغییر نداده حس امنیت بهم میده اما متاسفانه ...‌

نمیدونم والا، من کلا با مقوله شک و رفتارهای پارانوئید نمیتونم ارتباط بگیرم حتی پرونده کیس‌های این مد ...

من واقعا پارانوئید نیستم..... من فقط به همسرم شکاک شدم .....همین. دو سه ماه رمز گوشیش میدونستم اصلا خوب شده بودم . برام هم جذاب نبود سرک کشیدن توی حریم خصوصی ش

ببین هر شکی یک پاییه ای داری ایشون قبلا ازش یک چیزی دیده که الان رمز گوشی شده مایه شک الان اگه واقعا ...

خب متاسفانه خیلی از شک‌ها پایه و اساسی ندارن و تنها برمیگرده به تجربیات خانوادگی یا اجتماعی دیگران و خب بحث‌های روانکاوی و این چیزها میاد وسط که حالا جای تفسیرش نیست 

در مقابل رفتار همسر ایشون یه رفتار طبیعی در مقابل این خانم هست همه ما در مقابل یه رفتاری عکس‌العملی نشون میدیم یه نوع واکنش غریزی، ضمن اینکه ما نمی دونیم همسرشون بابت کارشون چه دلیلی دارن و نمیشه یک جانبه حق به خانم داده بشه شاید اصلا همسرشون بیاد حرف بزنه تازه متوجه بشیم از کلی مسائل خبر نداشتیم و ناخواسته به اشتباه به خانم حق دادیم

اره عزیزم شما درست میگی من حس امنیت رو ازش گرفتم اما آیا رفتار ایشون نبود که من و احساسم و اعتمادمو ...

ببین عزیزم شما روحت آسیب دیده و با این روح آسیب دیده داری رفتارهای اشتباه بروز میدی که فکر میکنی حق باهات هست، در واقع اشتباه را با اشتباه جواب میدی 

نظر من اینه برید مشاوره این دلخوری اجازه ورود آرامش به شما و زندگیتون نمیده 

من واقعا پارانوئید نیستم..... من فقط به همسرم شکاک شدم .....همین. دو سه ماه رمز گوشیش میدونستم اصلا ...

من به شما نگفتم پارانوئید عزیزم ، به طور کلی گفتم