2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست
حق با منه یا شوهرم. خب گفتم دوسال پیش توی همون پلیس بازیا چیزای خوبی دستگیرم نشد و قسم خورد که دو سا ...

میگم اگر سابقه اینکارو داره باط هم‌ممکنه بلغزه ...ببین حست چی هست ...اما اگر قراره مچ بگیری و بازببخشی بهتره خودتو بزنی به کوچه علی چپ چون حداقل شان شما حفظ میشه ...اینکه هی مچ بگیری و بمونی قبح قضیه میریزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من رمز گوشی شوهرمو دارم اما تا حالا نشده برم تو‌ گوشیش با اینکه هم من هم شوهرم بخاطر روابط کاری هزارتا شماره جنس مخالف داریم

بنظرم کنکاش نکن

هر باغچه ای رو بیل بزنی بالاخره ی کرم داره دیگه

اصلا از گوشی گشتن خوشم نمیاد

ایناهم ک اینطور شدی اثرات محیط بد این سایته اصلا تا‌پیکای خیانت رو نبین

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
با اینهمه شکی که داری بهتر نیست ذهن خودتو درمان کنی و به آرامش برسونی ؟!  چون همسرتون شده دلیل ...

تا قبل دیدن اون زهرماری ها مثل چشم هام بهش اعتماد داشتم و مثل یک فرشته پاک میدونستمش اینو خدا می‌دونه فقط

اسی من رمز گوشی شوهرمو دارم اما تا حالا نشده برم تو‌ گوشیش با اینکه هم من هم شوهرم بخاطر روابط کاری ...

اره بی تاثیر نیست ولی چکار کنم بنظرت باید برم روان درمانی ؟

اره بی تاثیر نیست ولی چکار کنم بنظرت باید برم روان درمانی ؟

ن بزن به بیخیالی

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
شوهرم منم اینجوریه عزیزم متاسفانه منم حساسم میگه میام پیشت میشینم باز میکنم نگاه کن هرچی میخوای ببین ...

فقط دلم میخواد برام مهم نباشه دیگ نه خودش نه کاراش 

منم

ی چی بگم اگ واقعا شک داری و میخای زندگی کنی اصلا هیچی نگو چون وقیح ترمیشن

اگ شک داریو میخای جداشی بازم نگو بذار کارشو انجام بده و ب اندازه ی کافی مدرک جم کن راحت جداشی

ولی حداشدن ب حرق اسونه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
کاش میشد ...بعد سقط بچه م خیلی آروم بودم ....یه دل شکسته ی بی دغدغه بودم ولی دو روزه بهم ریختم 

انشاالله زود ی نی نی تو دلی دیگه خدا میفرسته تو دلت😍

منم پارسال بعد سقطم خیلی حساس شده بودمو به همه چیز گیر میدادم شایدم بخاطر اونه الان بیشتر حساس شدی 

حرف شما درست حریم شخصی ولی خانمش رمز گوشیشو ندونه نمیشه که اگه ایشونم به جای آقا بودن همین حرف آقا م ...

منم همین رو میگم ....به خدا اگر راحت باشه و مشکوک نباشه چه جذابیتی داره رفتن توی گوشی اون

انشاالله زود ی نی نی تو دلی دیگه خدا میفرسته تو دلت😍 منم پارسال بعد سقطم خیلی حساس شده بودمو به هم ...

باردار که شدم حساسیت هام خیلی کم شده بود.....الان که یک شکست احساسی هم داشتم بدترم شدم. از خانواده م هم دورم وقتایی که نیست رو با اونا سر کنم