2777
2789
عنوان

اعصاب داغون

103 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها من جدیدا خیلی عصبی شدم همش با اخم با بچم حرف میزنم مشکلات مالی هم فشار میاره بدتر شدم همش با شوهرم در حال دعوا هستیم اونم صبح تا شب کار میکنه خسته میشه میاد بند من میکنه منم عصبیم نمیتونم جواب ندم و صبر ندارم بیشترم دلم واسه دخترم میسوزه که سرش داد میزنم. کسی مثه من هست یا من مشکل روانی چیزی  دارم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد دفعه بهش گفتم جلو بچه از دارم و ندارم حرف نزن ولی تو گوشش نمیره دیشب از راه که رسید شروع کرد به ناله جوری که دخترم دو تا ده تومنی داشت آورد بهش داد گفت بابا بگیر من بهت پول میدم پولدار شی😔بعد که بهش میگم چرا جلو بچه میگی میگه این بچه شعورش بیشتر از توئه میفهمه ندارم میاد بهم پول میده😒اصلا نمی‌فهمه چیکار میکنه

مشکل کنترل خشم داری ، واقعا بچت چه گناهی کرده؟ میتونست یه مامان اروم و مهربون داشته باشه به جای کسی ...

درسته مشکل دارم من از بچگی مامان و بابام دعوا داشتند بابام خمش مامانمو میزد ماهم عذاب می‌کشیدیم انگار رفتارای بابام روم اثر کرده البته الان خیلی با مامانم مهربونه ولی چه فایده

درسته مشکل دارم من از بچگی مامان و بابام دعوا داشتند بابام خمش مامانمو میزد ماهم عذاب می‌کشیدیم انگا ...

تو ام این حرفارو میزنی ولی وقتی سر بچت داد میزنی چخ فایده ؟ داری اونم مریض میکنی

مامانم هم روانیم کرده همش کنترلم میکنه انگار دختر تو خونم. همش میپرسه به بچه چی دادی چرا اینو دادی چرا همچین راه رفتی الان کجایی با شوهرت خوابیدی یا نه چمیدونم سوالایی که اصلا دلم نمیخواد جواب بدم ولی نمیدونم چه جوری بگم به تو ربطی نداره که ناراحت نشه

تو ام این حرفارو میزنی ولی وقتی سر بچت داد میزنی چخ فایده ؟ داری اونم مریض میکنی

میدونی ولی همه عصبیم می‌کنند من نمیتونم بهشون بفهمونم گلم کنید دخالت نکنید. شوهرمم هرشب ناله میکنه و میگه بخاطره تو دارم دو جا کار میکنم من الان میمیرم و فلان میشم و... بعدم بابام براش جایی چک داده میگه من کاری میکنم این چک که بابات داده بیفته اجرا تا به غلط کردم بیفته. نمیدونم چه لجی با بابام داره اصلا بابام کاری باهامون نداره تازه اومد جایی براش چک داد ضامنش شد جایی که پدرش حاصر نبود چک بده بعد جای تشکرش همش طلب داره ازم😔