2777
2789

دوستم تعریف میکرد 

دخترداییش ۱۹ سالشه و سال اول دانشگاه( یه رشته تو دانشگاه آزاد ) و شاغل نیست، عکسشو بهم نشون داد به نظرم چهره معمولی داره یعنی نمیشه گفت زیبا  شاید معمولی رو به خوب، چادری و تیپ ساده تقریبا، دو تا بچن و در کل از نظر مالی هم معمولی هستن 

بعد اینا به واسطه یه زن به خانواده پسر معرفی شدن

پسر ۲۷ سالشه، لیسانس داره نمیدونم چه رشته ای، مغازه داره، تمام شرایط دختر پذیرفته( خونه گرفتن نزدیک خونه پدر دختر و ...)

و اینکه دوستم میگه به شدت هم بهم شبیه هستن و بهم میان با اینکه هیچ نسبتی ندارن 

و شاید این معرفی شدن و پسندیدن و آشنا شدن با هم طی چند ماه اتفاق افتاده

الان سوالم اینکه چطوری بعضی ها مثل این مورد اینقدر خوب براشون ازدواج سنتی و بامعرفی پیش میره؟؟؟ 

انگار همه چی دست به دست میده یکی که کاملا باهاشون تناسب داره براشون پیدا بشه

از من بپرسی میگم قسمت.... نظر بقیه هم محترمه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سوالم اینه یسری معرفا واقعا توپن 

اونوخ عمه من بیکار میاره خونه ما 🙄

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

مغازه داری که لیسانس داشته باشه ،اومد خاستگاریم ولی جواب رد دادم ،نیمه سنتی بود خودش منو دیده بود و پسندیده بود

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

وقتی قسمت دو نفر بهم باشه قشنگ همه چیز خو ب پیش میره ربطی هم به ازدواج سنتی نداره چه بسا که ازدواج های سنتی قشنگتر هم پیش میره تا ازدواج هایی که دخار و پسر از قبل قرار گذاشتن و خانواده ها مخالف هستن  

منم سوالم اینه یسری معرفا واقعا توپن  اونوخ عمه من بیکار میاره خونه ما 🙄

منم دیدم بعضی ها به حساب خودشون میخوان کسی رو معرفی کنن ولی وقتی آمار میگیری هیچ تناسبی طرف نداره باهات

پسر با دختر از هر نظر تناسب داره حتی حتی ظاهری! این خودش یعنی خوب بودن 

من خودم جزو افرادی هستم که خیلی معرفی میکنم و تاحالا چتدتا ازدواج هم جلو بردم واسه همکارام و دوست و فامیل ..

2790
2778
2791
2779
2792