2777
2789
عنوان

کیا کنکور قبول شدن سالهای قبل؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت کنکور موندن خیلی بده؟حرفای بقیه و دوستا و...نمیدونمم چیکارکنم

من 4 سال پست کنکورم واسه پزشکی فقط همت کن حرف کسی مهم نباشه برات من بازم امسال سال چهارم کنکور دارم 

پشت کنکور موندن خیلی بده؟حرفای بقیه و دوستا و...نمیدونمم چیکارکنم

نه اگر هدف داشته باشی و درست بخونی با برنامه بد نیست حرف بقیه هم که کلا بیخیالش چون آخرش زندگی خودته تو میخوای بری دانشگاه و اون رشته رو بخونی نه بقیه، من خودم پشت کنکورم 

چجوری مطالعه می کردین من هر چه بخونم اعتماد به نفس ندارم هنوز 

اعتماد به نفس رو نتیجه بهت میده و دیدن اینکه داری رشد میکنی

ببین ایراداتت کجاست و ساعت مطالعه ت رو ببر

مثلا من اون سالها هرکاری میکردم و هرقدر میخوندم درصد ادبیاتم از ۵۰ بالا نمیومد تا وقت کذاشتم و رفتم سر کلاس یه استاد خوب(دکتر سبطی) و مدل درس خوندن و استنباطم درست شد و در عرض دو ماه رسید بالای ۸۰

باید ساعت مطالعه ی بالا و صبر و روش خوب برای درس خوندن داشته باشی من اینقدر زیست رو خونده بودم که سطر ب سطر با تمام قیود حفظ بودم و یک سال و نیم هم کامل زمان کذاشتم

امسال چه قدر خوندی

من امسال چون مریض بودم دیر شروع کردم کلا دو سال مریض شدم از بس فشار استرس داشتم نمیدونم ولی ب خودم گفتم حتی واسه ی درصد هم میجنگم تا داروسازی بیارم .