من یک خواستگار دارم که ازم۱۶،۱۵ سال بزگتره الان شرایطش رو میگم (خیلیییی مهربونه خیلی آدم خاکی هست اصلااااا خسیس نیست خیلی شوخه حتی اوج عصبانیت هم میخنده آنقدر خوبه خانوادش ماهن خیلی پولدارن خوش قدو بالا خوش قیافه اهل ورزش کوه مسافرت پارک شیطونیو و.......حتی حداقل هفته ۴ بارو باید بره بیرون برگرده نمیتونه ی جا بند بشه 😂😐 برونگرا هستش از جمله شناخت کامل دارم ازش فامیلمون هستش ) موندم قبول کنم یانه وایسید عکسشم بزارم
میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد 😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎 عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍
میترسم زیاد بزارم همه بشناسنش تایپیکو نگاه کن اکثریت میشناسنش 😂ازبس که گذاشتم 😐
بزار 😭😭
میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد 😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎 عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍
بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همهی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)