2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 73 پست
توی جامعه جدی هست اتفاقاً

خب بزار

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پونزده سال خیلی زیاده  ی روزی به یه جایی میرسید که تو دلت میخاد مثل الان اون درحال گشتو گذار باشی

اما اون اصلا حوصلشو نداره و همین میشه بحث و جدل و دعوا

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

میذاری  اسی   یا بریم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

کووووووووو

کوبزکوبز

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        

اسی گذاشتی  لایک کن