2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیا برو درستو بخون بابا،یه مدرکی بگیری که دوتا کشور قبولش داشته باشن

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
بیا برو درستو بخون بابا،یه مدرکی بگیری که دوتا کشور قبولش داشته باشن

مگه با مدرکش میخواد خارج کشور زندگی کنه؟ بعد هم کی گفته کشورهای دیگه قبولش ندارن؟ داخل کشور با مدرک حوزوی حتی میتونی ازمون اموزش و پرورش چند تا رشته رو شرکت کنی... ازمون وکالت بدی و دوره بگذرونی و وکیل بشی ... اقایون میتونن قاضی بشن...

مگه با مدرکش میخواد خارج کشور زندگی کنه؟ بعد هم کی گفته کشورهای دیگه قبولش ندارن؟ داخل کشور با مدرک ...

یه راهنمایی دلسوزانه بود برای یه نوجوون ،وگرنه بله اینجا با حوزه همه چی میشی حتی اگه۶کلاس سواد داشته باشی،من جامعه ی جهانی و علمی که ارزش داشته باشه و معتبر باشه رو میگم

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙