2777
2789
عنوان

دخترم چش شده

152 بازدید | 16 پست

فقط بهش گفتم این درس رو خوب نخوندی برو دوباره بخون با مهربانی گفت باشه بعد الان رفتم تو اتاقش دیدم دست خودشو گاز میگیره و خودکارش رو میشکنه...........اخه بچه دو ساله هم که نیست کلاس هفتمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ی روانشناس نراجعه کنید تا بدتر نشده 

االبته میتونه از سنش باشه تا خودزنی نکرده ی فکری کنید منم سن دخترون بودم یکی بهم میگفت ب دعوا داشتم خودزنی خداروشکر مادرم به دادم رسید 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هیچوقت مادرم حتی تو ابتدایی نگفت درساتو خوندی یا مشقاتو نوشتی  دختر شما که دیگه از ابتدایی درا ...

نه اخه خودش میخواد یعدفه بهش گفتم همینکارو کنه گفت نه یاد نمی گیرم.اتفاقا من خیلی بهش میگم

یه زمانی خودزنی هم میکرد ولی خوب شد اخه چند سالی هست دیگه از این کارا نمیکرد

باهاش دوست بشین من تجربه داشتم الان بهترین دوستم بهترین هم رازم مادرمه حتی از کپچیک ترین کارامم مادرمو با خبر میکنم اما رابطه مادر دختری روهم حفظ میکنیم بهترین راه دوستیه 

باهاش دوست بشین من تجربه داشتم الان بهترین دوستم بهترین هم رازم مادرمه حتی از کپچیک ترین کارامم مادر ...

هزارانبار باهاش درد و دل کردم و حرف زدم و فیلم میبینم باهاش ......... نمیدونم ممکنه برای دوستش باشه که ترکش کرده؟

هزارانبار باهاش درد و دل کردم و حرف زدم و فیلم میبینم باهاش ......... نمیدونم ممکنه برای دوستش باشه ...

اوووووو پس اینه به نظرم خودتو با ی مشاور صحبت کنید بالاخره مشاور بهتر میدونه