2777
2789
عنوان

خبر داغ استوری تتلو رو کی دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 8827 بازدید | 207 پست

اره ابروی دختر مردمو برده اخه معتاد چیه😂😂😂فقط اونجا ک گفته بود من گوه خوردم بیاید دخترتونو ببرین😂😂

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم تو یوتیوب 

چه دختر حقیری که اجازه میده باهاش اینجوری حرف بزنن حتی اگر همش فیلمه و برای فالوور گرفتن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

من حس می کنم این حرکاتشونم هماهنگه

برای بیشتر دیده شدن و جذب فالوور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نه خبر ندارم ولی به نظرم این دونفر هررررکاری میکنن و هرررر حرفی میزنن تا سرتیتر خبرای زرد بمونن برای همین هرچی گفته باشه تعجب نمیکنم از فحاشی بگیر تا جزییات روابط جنسیشون یا هرچیز دیگه بعدم با توجه به ادبیات رایج و مورد علاقه  اقای تتلو شرط میبندم هرچی گفته با بدترین ادبیات ممکن گفته !!!!

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
من دیدم تو یوتیوب  چه دختر حقیری که اجازه میده باهاش اینجوری حرف بزنن حتی اگر همش فیلمه و برای ...

این دیگه دختر نیس😂🤣🤣

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

اینا همش واسه اینه چندتا ساده مثل شما باور کنن نشر بدن که بازدیشون بره بالا

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙