2777
2789
عنوان

طوطی چی بخرم

2567 بازدید | 16 پست

سلا

من میخوام 1طوطی بخرم 

من با هزینه،کثیف کاری و.....اینا اقریبا خیلی سعی میکنم مشکلی نداشته باشم

لطفا بگین اخلاق اون طوطیکه معرفی میکنید چه جوریه؟

ممنون 

کاسگو 

ملنگو

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت جوجش چقدره حدودا؟ و آیا میدونید توی کرمان هم میفروشن؟

خیلی گرونه فک کنم گرونترین طوطی باشه

ب سختی هم پیدا میشه

کاسکو بهتره

قیمت جوجه حدودا ۲ یا ۳تومن این حدودا باید باشه

اگ میخای حرف بزنه کاسکو بهتره

اخلاق عروس هلندی چطوره؟ اجتماعی هست و با صاحبش اوکیه؟

آره خیلی اجتماعیه،هر کی میاد خونمون خوشش میاد هی دور و برش بپلکه و بره روی شونش،خیلی هم احساساتیه اگه چند روز برم سفر نبرمش بعد ک برمی‌گردم کلی جیغ میزنه و از روی سرم نمیاد پایین😄 ،کلا آزاده تو خونمون فقط موقع خواب میذارمش تو قفس ،نمیدونم اینو درست میگم یا نه طبق تجربه است،ولی عروس هلندی لوتینو بنظرم خیلی اجتماعی تر و باهوش تر از مرواریدی و آهویی و از این دست نژاد هاست،اگه میگیری لوتینو بگیر هم خوشگل تره هم خیلی بانمکه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞