normalgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 3351 عنوان امتحان ... 121 بازدید | 7 پست دوستاننن سلاممممم. من ی هفته ی دیگه شیمی دارم و تصمیم گرفتم خوب درسم و بخونم. اما فکر نمیکنم تو ی هفته امکانش باشه کل شیمی و خوند . فیلمی سراغ دارید ک تو مدت زمان کوتاه برا امتحان اماده کنه ؟ شیمی دهم و ... ی دونه همایش تفتان داره الا. نمیدونم برا امتحانه یا کنکور ... تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است 1401/03/01 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقیار عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 4892 منم دهممشیمیم هم خوب نیستولی تصمیم دارم بخونم و برای ترم تلاش کنمهفته دیگه امتحان دارم💔اگه کسی پیشنهادی داد چیزی فهمیدی به منم بگو منم خبر کنین😞
normalgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 3351 از اپلیکیشن آلا استفاده کن عزیزم تدریس هاش طولانیه . من ی چیزی میخوام برای شب امتحان ... تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است
دختر_خود_ساخته عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1854 منم دهمم و ۷ تا کتاب تخصصی تو ی رور اونم ۴ روز فقط وقت دادن بنظرت یه هفته زیادت نیست ؟! مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !
normalgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 3351 منم دهمم شیمیم هم خوب نیست ولی تصمیم دارم بخونم و برای ترم تلاش کنم هفته دیگه امتحان دارم💔 اگه ... حتما عزیزم. انشاالله از پسش بر میایم ♡ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است
normalgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 3351 منم دهمم و ۷ تا کتاب تخصصی تو ی رور اونم ۴ روز فقط وقت دادن بنظرت یه هفته زیادت نیست ؟! برای کسی ک از اول سال فقط با این درس لج کرده و نخونده ، ن واقعا :) تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است
جاناap عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 8146 عزیزم تدریس هاش طولانیه . من ی چیزی میخوام برای شب امتحان ... از نظر من اصلا فیلم اموزشی نبین وقتت تلف میشه