2777
2789
عنوان

تبعیض والدین

109 بازدید | 9 پست

دوستان کسی هست پدرومادرش از بچگی بین خودش و خواهروبرادراش فرق بزاره؟؟ چطور خودتونو کنترل میکنید؟❗❗

این که میگم واقعا توهم و فکروخیال نیست حتی افراد دور هم متوجه این شدن که پدرومادرم برادرمو خیلی بیشتراز من دوست دارن. من واقعا هیچوقت محبت درست و کافی از پدرومادرم ندیدم و بیشتر سرزنش و تحقیر بوده😔

خداروشکر انقدر بزرگ شدم که خودمو کنترل کنم و فاصله‌مو باهاشون حفظ کنم یا سعی کنم از برادرم متنفر نشم اما بااین‌وجود بعضی وقتا خیلی دلم میگیره😑

اینم بگم که من کلا اخلاقم طوریه که خودشیرینی بلدنیستم این اخلاق از بچگی بوده خودشونم خوب میدونن قابل تغییرنیست

بعلاوه اینکه آدم تا محبت نبینه نمیتونه محبت کنه 

منی که از بچگی هیچوقت محبتشون رو ندیدم مگه میشه غرورنداشته باشمو خودشیرینی کنم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

اره من بین خواهرم خودم فرق میزارن به بهونه اینکه اون کوچیکه

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریض شدم و سلامتی روحیو جسمم از دست دادم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چن سالته؟ متاهلی؟

مجردم

دیگه داره ۲۶ سالم میشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
مریض شدم و سلامتی روحیو جسمم از دست دادم 

من خودم هنوز باهاش کنار نیومدم ولی شمام اشتباه نکن خیلی جدی نگیر بیشترسعی کن ازشون فاصله بگیری

من کلا تو جمع خانوادم ظاهرنمیشم یا بیشتر بیرون خونه‌ام یا اگرم خونه‌ام تویه اتاق دیگه

ازدواج کن برو🙁

موقعیتشو ندارم فعلا

نمیخوام فقط بخاطر فرار از خونمون ازدواج کنم

تا میگم دختراتونم آدمن یه چیزی از خودتون ببخشین بهشون میگن شوهراتون کوفت بخورن حیف چیزی براتون. انگار اگه ب داداشم بدن اون واسه زنش خرج نمیکنه. آبجی خنگم با اینکه کلی بهش بی احترامی میکنن باز میاد تر و خشک شون میکنه بهش گفتم یبار بذار ببینم عروسشون براشون چ میکنه بازم گوش نداد. تو ارث از الان تقسیم کردن چی ب کی میرسه اعتراض میکنیم سهم ما خیلی کمتر از حده. میگن اسلام اینو گفته. نمیدونن اگه ب اسم اسلام بود زن بدون دردسر و دادگاه میتونس حقشو بگیره نمیدونم چرا نقدو ب نسیه ترجیح میدن مثلا بعد مرگشون شوهرم منو از خونه انداخت بیرون من بدون پول و.... چجوری از حقم دفاع کنم