2777
2789

تتمدونام خیلی تنبله

من خیلی اذیت شدم بد زایمانم تا7ماه خونریزی داشتم و رحمم خیلی ضخیم شده بود

دوبار کورتاژ کردمو حدود دوسال قرص مصرف کردم و ارماه پریود شدم

الان این ماه دیگ قرص نخوردمو میخام خودم پریود شم چیکارکنم خیلی میترسم

اولش گفتن شاید سرطان رحم دارم ولی نداشتم خداروشکر ولی خطرش همیشه همراهمه چون پلی کیستیکم 

دعام کنید خیلی نگرانم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هروقت فست فود بخورم ورزش نکنم و تغذیه مم در کل بد باسه پریودام عقب میوفته 

عرقیجات بخور و گیاه دارویی

اگرم قصد بارداری داری دراینده جدی بگیر و‌حتما دکتر برو

ما رفتیم برای کلاس های ازدواج؛, میگفت اونایی که پلی کیستیک دارن احتمال داره که بارداری خارج از رحم براشون اتفاق بیفته و حتما باید پیگیر درمان باشن و بیخیال نشن

چندتا خانم بودن پلی کیستیک بودن میگفتن یه مدت دارو خوردیم و چندسال خوب بودیم و بعدش دوباره نیاز هس قرص بخوریم ولی خب خوبیش اینه قرص بخورن همه چی اکی میشه انشالله خواهر خودمم همین مشکلو داره ؛ تغذیه هم مهمه

155 وزن 67

تو شهر شما دکتر تغذیه نمیشناسم ولی اگ یه دکتر تغذیه بری غذاتو رعایت کنی پریود میشی

من هر ۴۰ تا ۶۰ روز پریود میشدم

دکتر تغذیه ک رفتم دو ماه رعایت کردم الان عر ماه پریود میشم

یه اصول کلی میتونم بهت بگم ولی دقیق نه

منم هر چند ماه یک بار پریود میشم

وقتی که از قطره ویتاگنوس استفاده میکردم قشنگ پریود میشدم ولی از ترس حاملگی مصرف نمیکنم 

آخه جلوگیری طبیعی دارم 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
منم مثل توام نزدیک دوساله اقدامم بچه دارم نشدم هنوز تو چجوری باردار. شدی چ دارویی خوردی

من ای وی اف کردم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منم هر چند ماه یک بار پریود میشم وقتی که از قطره ویتاگنوس استفاده میکردم قشنگ پریود میشدم ولی از تر ...

ینی این قطره رو بخوریم پریود میشیم؟؟