سربسته میگم لطفا یکی دونفر که حوصله دارن مثل خواهر نداشته ام منو زاهنمایی کنن بمونین براتون کلی صلوات میفرستم دارم از اینکه این حرف رو نمیتونم به خانوادم بزنم زجر میکشم اما نمیتونم بگم چون شهرمون کوچیکه و خانواده ام هم اهل حرف زدن هستن حسابی وراز دار نیستن ،من پنج ساله ازدواج کردم ازدواج دومم هست یه شغل خوب دارم وحقوق ،شوهرم از همون اوایل ازدواج هیچ وقت خودش بهم پیشنهاد رابطه نمیداد فکر میکردم سرد مزاجه وبراش مهم نیست همیشه من پیشقدم میشدم تا بچه دار شدیم یع دختر کوچولو دارم از بعد بدنیا اومدنش به شدت افسرده تر شد طوری که فقط میرفت مغازه پا میشد میپوشید میرفت و بعد از اومدن که اکثرا نصف شب میومد در اتاقش رو میبنده و میخابه الان دوساله کارش همینه در حد اینکه اگر بهش اصرار کنم که غذا بخور پیشش خوشمزه باشه میخوره خیلی بیخیاله دست بزن هم پیدا کرده چند ماهه وفحاشی میکنه بعضی اوقات در حد اینکه روزانه دخترم رو سه چهار بوس میکنه و میره ومیاد حتی اگر مثلا پول هم نداشته باشم بیخیاله رانندگی هم بلد نیست بچه ها الان من دردم اینه که یبار که رفتم تو واتش دیدم به یکی پیام داده که خیلی میخامت عشقم کاش الان تو توبغلم بودی اول فک کردم زنه اما بعد فهمیدم یه پسر جوونه الان چهار پنج ماهه واتش رو هک کردم تا اینکه
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دیدم با یه مرد جدید داره چت میکنه اونم در حد س ک س چت و حرف عاشقانه بیشتر هم شوهرم پیام داده اون سرد حواب داده و از همه بدتر اینکه شوهرم توی اون چت ها خودش رو زن تصور کرده الان حال ندارم دلم میخاد بترکه من چکار کنم هر بار میخام برم ته خط و یه خونه جدید اجاره کنم پام میلرزه جرعت ندارم از یه طرفی به روی خودش هم نیاوردم چکار کنم من
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشاور درست حسابی که دلسوز باشه وجود نداره یه خانم بود که همش میگفت طلاق نگیر بزار من باهاش حرف بزنم اما حاضر نشد با اینکه من پولش رو قرار بود بدم حتی حرف بزنع من درخواست طلاق هم دادم اما دلم میلرزه که بزنم به سبم اخر و ترکش کنم اعتماد بنفسم کمه از تنهایی میترسم
واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم ب نظرت با آرومی بشینی باهاش حرف بزنی و این جریانی ک فهمیدی رو با شوهرت د ...
یبار که هنوز کامل متن چت هاش رو ندیده بودم بهش گفتم چرا خیانت میکنی گفت تو از کجا میدونی شاید من دشمن داشته باشم وعمدا بهم پیام بدن درصورتی که اینجور نبود
خب اسکرین شات بگیر از چتش بفرست تو گوشی خودت اینجور مواقع نشونش بده
همین کار رو کردم اما هنوز نشونش ندادم