2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟؟

101 بازدید | 14 پست

سلام ..من ۴ تا خواهر دارم ..دوتاشون خیلی باهام مهربونن ولی دوتای دیگه اصلا باهام خوب نیستن ..اصلا دوسم ندارن ..همش اذیتم میکنن ..بخدا نمیدونم چجوری رفتار کنم ..خیلی حس بدی بهم میدن..اصلا مگه میشه ادم اینجوری باشه با خواهرش ..خیلی ناراحت میشم گاهی گریع میکنم ....

دنیا جای بدی شده برام..هیچکس جز تعداد کمی باهام خوب نیستن ..ودر پی ناراحت کردن و ضربه رسوندن با منن..خواهرام بامن بد هستن اگه منم با اونا بد باشم مامانم سرم داد میزنه و حرف زشت بارم میکنه و میگه اونا بزرگ ترن ...اما اخه پس من چی احساسات من چی ؟چیکار کنم بنظرتون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یه رفتارای خاصی رو میپسندن و شما اونطوری نیستی 

بیخیالشون اگه متاهلن مهم نباشه برات چون عین مهمان میان و میرن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مامانم اصلا ب فکرم نیس ..واقعا از زندگیم بیزار شدم ...

ی بار بهشون نمیگه اینم ادمه ..اینم خواهرتونه چرا باهاش بد رفتاری میکنین ..اونا کار میکنن مامانم فقط میخنده ....

واقعا دیگه خسته شدم 

شاید یه رفتارای خاصی رو میپسندن و شما اونطوری نیستی  بیخیالشون اگه متاهلن مهم نباشه برات چون ع ...

اونا شوهر کردن اما خونشون چسپیده ب خونه خودمون ...

خیلی اذیتم میکنن..باروح و روانم بازی میکنن.واقعا باورم نمیشه چرا انقد همه با من بد شدن ...

چندسالته؟ 

۲۰ سالمه..خیلی وعضم بده ..خیلی از نظر روحی و روانی داغون شدم ..همین دوتا ک اذیتم میکنن گاهی با خنده های شیطانی بهم میگن تو از ما پیرتر نشون میدی 

۲۰ سالمه..خیلی وعضم بده ..خیلی از نظر روحی و روانی داغون شدم ..همین دوتا ک اذیتم میکنن گاهی با خنده ...

والا چی بگم بی دلیل که نمیشه اگه باشه که باید به روانپزشک مراجعه کنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا چی بگم بی دلیل که نمیشه اگه باشه که باید به روانپزشک مراجعه کنن

بخدا من کاری باهاشون ندارم ..گاهی انقد با هام بد رفتاری میکنن اون دوتا خواهر دیگم میگن ابجی چطور دلت میاد ..

روان پزشکم تحویلشون نمیگیره..چون اینا قلب ندارن رحم ندارن 

بخدا من کاری باهاشون ندارم ..گاهی انقد با هام بد رفتاری میکنن اون دوتا خواهر دیگم میگن ابجی چطور دلت ...

خب خواهری دیگه ات به مادرت بگن که بهشون یاداوری کنه 

اخه بچه نیستی که بگم کار اشتباه انجام دادی میخوان مثلا تربیتت کنن

کتاب ادم های سمی رو حتماااا بگیر بخون و چندتا کتاب خود شناسی گاهی لازمه بزرگترا رو هم بنشونی سرجاشون شاید لازمه باشه یه قشقرق بپا کنی بلکم ول کنن 

خب خواهری دیگه ات به مادرت بگن که بهشون یاداوری کنه  اخه بچه نیستی که بگم کار اشتباه انجام داد ...

چجوری بشونمشون سرجاشون ..من خیلی ساده و مظلومم 

بلد نیستم 😢

چجوری بشونمشون سرجاشون ..من خیلی ساده و مظلومم  بلد نیستم 😢

یبار که اذیت کرد و رنجوندت قاطی کن داد بزن بگو بسه مدام هرچی احترامتونو دارم بدتر میکنید یا حرف نزن یا حرف میزنی احترامتو نگهدار بزرگتر باید احترام خودشو نگهداره نه بی حرمتی کنه انتظار احترام داشته باشه یبار دیگه اذیت کنی بدترشو میبینی مخصوصا اگه بی سرزبون باشی و یدفعه انفجاری بهشون بتوپی حساب کار دستشون میاد ولی یچیزی باشه که خواهر مهربونات بهت حق بدن و پشتت باشن نه سر یه مسئله الکی باشه