اگه توی کیک نرم نمیشه شاید سفیده یا زرده رو خوب هم نمیزنی یا اردت حتما باید آرد قنادی باشه
بیرونش خشک شه شاید دمای فرت زیاده
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
برای پوک شدن کیک. زیاد باهم بزنی. یکدست هم بزنی و اینکه بجای آب از شیر تازه استفاده کن
همزدن زیاد باعث میشه کیک خوب پف نکنه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
مم کیک هام معرکه میشه ارد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید شیر رو هم ولرم تقریبا گرم اضافه کنید عالی میشه من همیشه سه چهارم پیمانه از ارد و حذف میکنم بجاش پودر نارگیل یا هدیج رنده شده و گردو میزنم
منم درست کردم ولی ب خوبی آرد قنادی نمیشه هیچوقت چون سنگین تره
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤