2777
2789

اگه دولتی میخوای ببری از امروز ثبت نام شروع شده زودتر ببر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخام برم غیرانتفاعی ببینم چجوریاست امروز برم یانه

غیر انتفاعی حالا حالا وقت داری

من میخوام ببرم دولتی 

یه هییت امنایی پیش خونمونه امروز برم ببینم چی میگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
غیرانتفاعیا خیلیاشون پر شدن یکم دست بجونبون

باید برم ببینم چجوریهداصلا قبول مکنه یانه مدرسه دولتی جای خونمون اصلا دوست ندارم بچه هایش و معلماشون خوب نیستن البته نمیگم‌پسر منم خوبه ها ولی خب اگ‌جای بهتر بفرستمش رو حذف زدنش تاثیر داره

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
باید برم ببینم چجوریهداصلا قبول مکنه یانه مدرسه دولتی جای خونمون اصلا دوست ندارم بچه هایش و معلماشون ...

همه جا بچه خوب و بد داره بچه ها هم فحش و بد و بیراه را سریعتر یاد میگیرن فقط واکنش شما باید اصولی باشه که این رفتارا تو بچه نهادینه نشه

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
همه جا بچه خوب و بد داره بچه ها هم فحش و بد و بیراه را سریعتر یاد میگیرن فقط واکنش شما باید اصولی با ...

اره عزیزم درسته ولی این مدرسه از ک ا ن د و م و سیگار و فحشای ناجور بگیر تا چیزای دیگ حتی معلماشونم خوب نیس همسایمون پسرش کلاس اول بود میگ معلمش یکبار نشد دیکته بگیره سرکلاس

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
اره عزیزم درسته ولی این مدرسه از ک ا ن د و م و سیگار و فحشای ناجور بگیر تا چیزای دیگ حتی معلماشونم خ ...

اوه اوه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕