2777
2789
عنوان

بچه ها تعبیر خواب کی بلده

179 بازدید | 28 پست

خواب دیدم توی خونه سرسبز و با صفا هستم دارم از درب بیرون و یعنی توی حیاط که خیلی درختای سبز و قشنگ بود رو نگاه میکردم و دیدم اون بالا روبه روم یه دونه بچه پلنگ سیاه و زیبا داره اون طرف و نگاه میکنه بعد برگشت منو نگاه کرد و هیچ کاریم با من نداشت من که صورتشو دیدم تو ذهنم گفتم چه خوشگله و رفتم به

اون طرف حیاط که بچه پلنگ داشت نگاه میکرد و به حرفای بقیه یواشکی گوش میدادم 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از صبح دنبال تعبیر خوابم هستم تو نت نفهميدم هنوز

تو رو خدا گزارش بزن پشیمون شدم ممنونم

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
میشه گزارش بزنی ممنونم

میترسم بترکم تاره دوباره نی نی یار وصلم کرده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خودم درست تگ کردم؟

برات گزارش زدم..

منم نی نی یار رو تگ میکنم آبی نمیشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خودم درست تگ کردم؟

ابی نشده.

وقتی اسمش اومد بزن روش ابی بشه میاد روی ارسال نظرت

@نی نی یار پنج @ نی نی یار سه

اصلا نی نی یار پنج رو صدا نکن چون اون وصل میکنه ولی حذف رو نی نی بار ۳ میکنه چون منو حذف کرده بود پنج هم برگردوند